Ana sayfa Oyuncu Biyografileri Berkay Hardal Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi

Berkay Hardal Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi

tarafından ker_def

Berkay Hardal, 18 Kasım 1996 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Türk dizi oyuncusudur.

Adı: Berkay Hardal
Doğum Tarihi: 18 Kasım 1996
Doğum Yeri: İstanbul
Boyu: 1.78 m.
Kilosu:   72 kilo
Burcu: Akrep
Göz Rengi: Kahverengi
Saç Rengi: Kahverengi
Kardeşleri: Tek çocuk
Babası: Bayram Hardal
Eşi: Dilan Telkök Hardal
Instagram: https://www.instagram.com/berkayhardal/
Evcil Hayvanları: Köpeği var.

Berkay Hardal Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi 9

Ailesi: Aslen Manisa Akhisarlı, İstanbul Bahçelievlerde doğup büyüdü. Annesi Yugoslav göçmeni babası Manisalı. Ailenin tek çocuğu, mutlu bir çocukluk geçirmiş. Kendisi gibi oyuncu olan Dilan Telkök ile evli.

Çocukluk yılları: Çocukken tüm hayali futbolcu olmakmış, yedi yaşından itibaren top peşinde koşturmuş. 3 sene Fenerbahçe’nin alp yapısında oynamış. Fakat sakatlık nedeniyle bu hayalinden vazgeçmek zorunda kalmış. Babası Bayram Hardal’da bir dönem Beşiktaş’ta kaleci olarak spor dünyasında yer almış. Dayısı da futbolcudur. Babası ve dayısı sayesinde futbola merak sarmıştır.

Eğitim hayatı: Trakya Üniversitesi Ekonometri Bölümü mezunudur.

Hayatının dönüm noktası: Oyunculuk kariyeri, Müzeyyen Karakan isminde bir oyuncu menajerinin instagramda fotoğraflarını görüp  O’nu  aramasıyla başladı. Genç yeteneklerin peşinde olduğunu söyleyen menajerin teklifini kabul etmesiyle birlikte bir anda kendisini  ‘İstanbullu Gelin’ dizisinin setinde bulmuştur.

Oyunculuğa ilk adım: Başrolllerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı ‘İstanbullu Gelin’ dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış ve dikkatleri üzerine çekmiştir.

Yaşadığı ilginç olay:  Ayşe adındaki bir Arap hayranı Karaköy’de bir binanın dış cephesine devasa fotoğrafını astırdı. Fotoğrafın üstüne “Berkay sana aşığım, seni çok seviyorum. Beyaz atlı prensim, benimle evlenir misin?” yazdıran hayranın afişini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Kişilik özellikleri: Duygusal, sakin, kararlı, çalışkan.

Düşünce yapısı: İnsanların ilgisine elinden geldiğince her zaman karşılık vermeye çalışıyor. “Ama şöhret kavramı benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Şöhret olmak gibi bir hayalim yoktu.”

Berkay Hardal Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi 10

Aşk tanımı: Aşkı şefkat duygusuyla eşit tutuyor. “Bir şeylere galiba çok kolay ulaşmaya başladık! İlişkiler bir anda gelişiyor, bir anda bitiyor! Aşkın kıymetini bilemiyoruz galiba… Bu konuda biraz daha uğraşmak, çabalamak gerekiyor. Çünkü emek verdiğiniz zaman değerli olur”.

İş hayatına bakışı: Oyuncu olmak hiçbir zaman hayali olmadığı için başlarda herhangi bir heyecanı da yoktu. “Dizi ilerledikçe, bölüm sayısı arttıkça ne kadar başarılı bir işin içinde olduğumu anlamaya başladım. O noktada heyecanlandım aslında. Bu da bana daha çok çalışma arzusu getirdi. İzlerken kendimdeki eksikleri görüp, bunu kapatmalıyım diyorum. Oyunculuk artık mesleğim, sonuna kadar peşinden gideceğim. Kolaycılığı sevmem. Oynadığım karakterin hakkını vermek için elimden geleni yapıyorum. En iyiyi hedefliyorum ve eğitimle, sürekli kendimi geliştirerek çok daha iyi olacağım. Rol için kilo almak-vermek, saçımı boyatmak gibi değişimler beni çok cezbediyor çünkü bunlar oyunculuğun içinde olan şeyler.”

Kariyer planı: ‘İstanbullu Gelin’de abisi ‘Osman”ı canlandıran Güven Murat Akpınar sayesinde oyunculuğa bakışı biraz daha değişmiş. “Daha farklı pencerelerden bakabilmemi sağladı. Sete ilk gittiğim zamanlarda bu işten sonra hangi işte oynarım diye düşünürken, şimdi hangi işte oyunculuğumu daha iyi gösterebilirim diyorum. Farklı karakterler de oynamak istiyorum.”

Gelecek Hayali: Eğitimi hiç bırakmayıp, doğru şeyler yapmak istiyor. Ailesine bahçeli bir ev almak da hayalleri arasında. “Şans yanımda ve sonuna kadar kullanacağım. Tekliflerle menajerim ilgileniyor. Ben, sadece oyunculuğumu geliştirmeye odaklıyım. İleride aileme bir sahil kasabasında ev almak istiyorum. Bahçeli bir ev olsun, toprakla uğraşsınlar, etrafı gezsinler. Onlar benim için elinden geleni yaptı, sıra bende.”

Kaygıları: Genç nesildeki vurdumduymazlık O’nu kaygılandırıyor.  “Gençlerde ümitsizlik var. Yoldan birini çevirsek, ‘Tek başına bir şeyler değiştirebilir misin bu ülkede’ desek, gülerek ‘Hayır’ diyecektir. Geçmiştekiler, ‘Ben bu ülkenin kaderini değiştirebilirim’ diyerek çıktılar yola. Şimdiki nesilde bu inanç yok.”

Kimlere hayranlık duyar? Kıvanç Tatlıtuğ’u kendine örnek alıyor. Yabancı oyunculardan ise Keanu Reeves’den ilham alıyor

Berkay Hardal Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi 11

Hangi filmden etkilendi? ‘Fight Club’ ve ‘Yeşil Yol’ filmlerini defalarca izlese sıkılmıyor.

Kadında çekicilik kriteri: İlişkilerinde karşısındakinden tek beklentisi dürüstlük.  “Asla yalan söylemem, karşıdan da bu dürüstlüğü beklerim. Benden çok farklı, bana çok zıt karakter beni kendine aşık edebilir. Genel olarak sakin yapıdayımdır, buna tam zıt bir karakter lazım aşık olmam için!”

Evde ne yapar?  Yemekle arası iyi. “Çok iyi künefe yaparım! İlginçtir ama! Annemin mutfakla arası iyidir, denemeyi de sever. Bir gün ben yapmak istedim ve çok lezzetli oldu! Artık o benim spesiyalim oldu.”

TELEVİZYON DİZİLERİ

2018 – Meleklerin Aşkı /Yağmur Duru

2017/2018 – İstanbullu Gelin /Murat Boran

2019- Kardeş Çocukları /Savaş Ekim