Ana sayfa Sosyal Medya Berkay Hardal, yeni imajı ile hayranlarından büyük beğeni aldı!

Berkay Hardal, yeni imajı ile hayranlarından büyük beğeni aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 2017 yılında İstanbullu Gelin dizisinde Murat karakteri ile dikkat çeken Berkay Hardal, 2018 yılında Meleklerin Aşkı dizisinde başrolde yer almıştı.Geçtiğimiz sezon Kardeş Çocukları dizisine başlayan oyuncu, yapımın 2. sezonunda da bulunmuş ama kısa süre sonra ekrana veda etmek durumunda kalmıştı.

Berkay Hardal, bir süredir başka bir proje yer almıyor. 2019 yılının Ekim ayında eşi Dilan Telkök ile ani evliliği ile herkesi şaşırtan Hardal, eşine daha ilk gördüğü anda eşi olacağını anladığını geçtiğimiz gün söylemişti.İkili, evlilik kararının da aniden çıktığını ve fazla da düşünmediklerini belirtmişti.

Berkay Hardal, son günlerde değişen imajı ile gündemde. Saçlarını kısacık kestiren oyuncu, hayranlarından büyük beğeni topladı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerini mest eden Hardal, binlerce de beğeni aldı.

Bir hayranı Çağatay Ulusoy sandığını belirtirken, bir başkası ise bu halinin çok iyi olduğunu belirtti. Kimi yorumlarda ise oyuncunun eski uzun saçlı halinin daha iyi olduğunu söyleyen hayranları da vardı.
Berkay Hardal, yeni imajı ile hayranlarından büyük beğeni aldı! 7