Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Beyza Şekerci’nin hayatı büyük değişim geçirdi!

Beyza Şekerci’nin hayatı büyük değişim geçirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İntikam isimli dizinin setinde tanışan Beyza Şekerci ile Engin Hepileri çifti, 2015 yılında evlendi. 2018 yılı Ekim ayında doğan oğulları Can ile çiftin hayatları büyük değişim yaşadı. Şekerci, instargam hesabından bu değişimin ne kadar köklü, derinden olduğunu belirten mesajıyla dikkat çekti.

Artık hayatı oğlu için yaşadığı sözlerinden anlaşılan ünlü oyuncu, her dakika da varlığı için şükrediyor… Beyza Şekerci’nin duygusal sözleri birçok anne adayı için de ilham verici.

Ünlü oyuncu diyor ki: “Sevinç, mutluluk, heyecan, güç, irade, hüzün, kaygı, endişe, korku, hassasiyet… Hepsi evlattan sonra artıyormuş.. Her duygunun önünde yada ardında o oluyormuş. Sorumluluk desen geceleri uykunu kaçırabiliyormuş.

Nefes alıp vermenin, varolmanın amaçları değişiveriyormuş. Öyle atıp tutamıyormuşsun. Aman yarın bakarız deyip yatıp uyunmuyormuş. Bunların hepsi seninle her yerde, her an zihninde geziyormuş.

Ama bu anları hiç bir şeye değişemiyor, her dakika hayatta yaptığın en güzel şey olduğu için şükrediyormuşsun.. Şükür bin şükür.”

Beyza Şekerci'nin hayatı büyük değişim geçirdi! 7