Ana sayfa Sosyal Medya Berker Güven hobi, Ozan Dolunay ise yemek yapma manyağı oldu!

Berker Güven hobi, Ozan Dolunay ise yemek yapma manyağı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Berker Güven ile Hoş Bi Sohbet programının ilki canlı yayın ile youtube üzerinden gerçekleştirildi.Ozan Dolunay, Bahar Şahin ve Sera Kutlubey yayına katılan isimlerdi. Berker Güven, Zalim İstanbul’daki rol arkadaşları ile hoş bir sohbet yaptı.

Sohbeti izleyenlerin ortak görüşü Berker Güven ile Ozan Dolunay dostluğunun geldiği noktaydı.Bir izleyici, “Ben bu yayında çok güzel Ozan Dolunay- Berker Güven dostluğu gördüm. O kadar güzel ki bu dostlukları.. Onlar sürekli anlatmak istediler aslında bize dört yakın arkadaş olduklarını ama bazıları inatla kabul etmedi bunu. İyi ki böyle bir yayın olmuş” yorumunda bulundu. Ozan Dolunay da bu yorumu twitter hesabından RT yaptı.

Berker Güven hobi, Ozan Dolunay ise yemek yapma manyağı oldu! 7

İlk kez böyle bir canlı yayın yaptığı için heyecanlı olduğu gözlenen Berker Güven,bu projede Sera Kutlubey ve Ozan Dolunay’ın kendisine çok yardımcı olduklarını ve hep yanında olduklarını özellikle belirtti.

Setin tatil olmasından bu yana 24 gün geçtiğini belirten Berker Güven, “Ben, hobi manyağı oldum. Bütün gün hobiler yapıyorum. Resim çizmeye başlıyorum, gitar aldım. İnternetten ders alıp çalmaya çalışıyorum. Birşeyler karalıyorum, bu şekilde yapıyorum” dedi.

Bahar Şahin, karantina günlerinde dışarı çıkıp pazara gittiğini açıkladı.Şahin, “Haftada bir gün olmak kaydıyla pazara gittim. Marketlerden rahatsız olduğum için, oradan daha çok korktum. En azından haftada bir gün pazara gideyim diyerek, pazara gittim” dedi.

Sera Kutlubey, evde genelde kitap okuyup bir şeyler yazmaya çabaladığını, hatta bu yüzden vücuduna ağrılar girmeye başladığını anlattı.

Ozan Dolunay, “Oyun manyağı oldum, gitar çalıyorum. Karaçay Voice olarak müzik yapmaya başladık. Kitap okuyorum, evdeki zamanımı kullanmaya çalışıyorum. Yemek yapıyorum, benim olayım yemek yapmak” diye konuştu.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.