Ana sayfa Dizi Haberleri Berker Güven, Zalim İstanbul’daki başarısından sonra yaptığı hareketle de takdir topladı!

Berker Güven, Zalim İstanbul’daki başarısından sonra yaptığı hareketle de takdir topladı!

tarafından ker_def

Geçtiğimiz sezon Vatanım Sensin dizisinde Aleksi rolünü oynayan Berker Güven, saçlarını ve sakallarını uzatarak yeni bir imajla izleyici karşısına çıktı.

Televizyongazetesi/Detay – Zalim İstanbul dizisinde oynadığı Nedim karakteri, oyunculuğundaki başarıyı bir üst noktaya taşıyor. Tekerlekli sandalyedeki engelli bir genci oynayan Berker Güven, geçtiğimiz günlerde Engelliler Haftası kapsamında dizinin setinde, Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği’nden gelen misafirleri ağırladı.

Tekerlekli sandalyeye oturarak ziyarete gelen hayranlarıyla bir fotoğraf çektiren Berker Güven, aynı zamanda yaşları 10 ile 20 arasında değişen ziyaretçileriyle uzun süre sohbet etti.

Bu ziyaret sırasında çekilen fotoğrafı instagram sayfasından paylaşan Berker Güven, “engelleri birlikte aşalım” kampanyasına da destek istedi.

Berker Güven’in bu duyarlı davranışı, takipçileri tarafından da beğeni ve övgü dolu yorumlar alıyor. Takipçileri “Sen ne özel bir insansın, ne güzel birisin, güzel kalpli insan” şeklinde sözlerle oyuncuya takdirlerini iletiyorlar.

İşte ünlü oyuncunun paylaşımı:

#engelleribirlikteaşalım
Türkiye Engelliler Haftası biterken sizlerin de desteğiyle, atacağınız her post / tweet ile farkındalık kazandıralım. Gelin engelleri birlikte aşalım!

Berker Güven, Zalim İstanbul'daki başarısından sonra yaptığı hareketle de takdir topladı! 7