Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Berrak Tüzünataç tikini fark edince kendisi de çok şaşırdı! Bir de büyük sitemi vardı!

Berrak Tüzünataç tikini fark edince kendisi de çok şaşırdı! Bir de büyük sitemi vardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Berrak Tüzünataç, magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Bu yaz 2 ayrı filmde rol alacağını anlatan Tüzünataç, “Bizim mesleğimiz biraz böyle. Durursun durursun sonra her şey aynı anda olur. Öyle bir döneme giriyorum. Bir tanesinin okuma provasında Özge (Özpirinçci) ile birlikteyiz. Yeterince durdum, enerjim yüksek hazırım” diye konuştu.

Uçankuş TV’de yer alan habere göre yaz sonunda bir filmde daha rol alacağını ve önünde  toplam 3 film projesi olduğunu anlatan Berrak Tüzünataç, bir filmde de Özge Özpirinçci ile de birlikte rol alacak.

Filmler hakkında detay vermek istemeyen Tüzünataç, “Bu işlerde söylememem gereken bir şey söylerim diye tedirginim” dedi.

TİKİNE KENDİSİ DE ŞAŞIRIYOR

Sosyal medyada bir hayli yayılan konuşurken sürekli dil çıkardığı anlarla ilgili soruyu da yanıtlayan Berrak Tüzünataç, “O an gerçekten fark ettim ki inanılmaz çok dil çıkartan fotoğrafım var, neden? Daha neler var insanları sıkmayayım diye paylaşmadım” dedi.

Can Çelebi ile aşk yaşadığı iddialarını da yalanlayan Berrak Tüzünataç, eskiden beri tanıdığını ve çok iyi arkadaş olduklarını ifade etti.

BERRAK TÜZÜNATAÇ’TAN BASINA SİTEM

Aşka kapısını kapatıp kapatmadığı sorusu sorulunca da “Zaten bu kim bilir nasıl yazılacak. Çok sıkılıyorum böyle şeylerden. Olmadığım bir insan gibi sunulmaktan çok yoruldum. Çok tedirgin oluyorum, bir resim verdiğimde, kameraya konuştuğumda. Burada biz kendi aramızda çok tatlı bir diyalog yaşıyoruz. Bambaşka bir şekilde görüyorum ekranda, kalbim kırılıyor, üzülüyorum. Ondan sonra geri çekiyorum kendimi her insanı, her insan gibi. O zaman da yok sinirliydi yok bir şeydi bambaşka bir yere gidiyorum. Bunca zamandır hayatımda bir sürü şeyi çözdüm, şunu çözemedim bir türlü. Ne desem çekiniyorum, korkuyorum, başıma bir şey gelecek gibi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.