Ana sayfa Dizi Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin reytinglerine bakınca insan hayret ediyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin reytinglerine bakınca insan hayret ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli Show TV dizisi ilk bölümü ile 21 Temmuz Perşembe akşamı ekrandaki yerini aldı. Dizinin fragmanlarının yayınlanmaya başlaması ile birlikte ilginin de çok yüksek olduğu ve binlerce paylaşım ile sosyal medyada güçlü bir etkileşim oluşturduğu görüldü.

Ertan Saban, Devrim Özkan ve Özge Özberk’in başrolünde yer aldığı dizinin genç oyuncuları da çok dikkat çekti. Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca gibi isimler merakla beklenmeye başlandı. Gani Müjde’nin hem hikayeyi oluşturması hem de genel konsepti tasarlaması ile birlikte diziye olan merak daha da arttı.

Ancak Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin ilk bölüm reytingleri pek de beklenildiği kadar iyi gelmedi. Dizinin açılışı tüm kişiler kategorisinde sekizincilik, AB kategorisinde beşincilik ve ABC1’de de dördüncülük olarak gerçekleşti.

Ertan Saban’ın çok başarılı performansına rağmen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin açılışının iyi olmadığını ve diğer yaz dizilerinden çok da farklı bir sonuç gelmediğini belirtelim.

28 Temmuz Perşembe akşamı Gelsin Hayat Bildiği Gibi ikinci bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Yeni bölümün reytinglerde nasıl bir sonuç elde edeceği de merakla bekleniyor.