Ana sayfa Dizi Haberleri Büyük şok! Vahide Perçin, Bir Zamanlar Çukurova’dan acı bir şekilde ayrılıyor!

Büyük şok! Vahide Perçin, Bir Zamanlar Çukurova’dan acı bir şekilde ayrılıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3. sezonuyla atv’nin yine çok beğenilen ve izlenen dizisi olmayı başaran Bir Zamanlar Çukurova dizisinde şok bir ayrılık yaşanacağı ile ilgili kulis bilgisi şok etti! Çekimleri Adana’da yapılan dizinin başrol oyuncularından Vahide Perçin’in ayrılacağı ile ilgili bilgiler, izleyenleri çok şaşırtacak!

Reytingleriyle ve sosyal medyadaki destekle birlikte izleyici Bir Zamanlar Çukurova dizisine 3 sezondur sahip çıkmakta. Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış ile birlikte başrollerde yer alan usta oyuncu Vahide Perçin, Hünkar karakteri ile her hafta ekranda büyüleyici bir performans sergiliyordu.

Yeni sezonda Nazan Kesal’ın Sevda karakteriyle katıldığı dizide, iki kadının müthiş mücadelesini izlemeye başlamıştık. Ölen kocasının eski aşığına ölesiye düşman olan Hünkar, bir anda onun ortaya çıkması, oğlunun onun yanında durmasıyla darmaduman olmuştu.

Nazan Kesal’ın güçlü bir kadın oyuncu olarak katıldığı dizide Vahide Perçin’in ayrılışı için zemin mi hazırlandı diye düşünmeden edemiyor insan! Perçin’in ayrılacağı belli olunca, senaryoya Hünkar’ın yerini dolduracak güçlü bir kadın eklenmiş olabilir…

Tabii bunlar sadece tahmin ancak tv100’de yer alan haber, izleyenleri hakikaten çok şaşırtacak gibi görünüyor. Perşembe akşamlarına damgasını vuran dizinin bu hafta 65. bölümünü izlemiştik. Vahide Perçin’in diziden ayrılacağı ile ilgili kulis bilgisiyle birlikte sosyal medyada da haber yayılmaya başlayınca izleyenlerden tepkiler gelmeye başladı.

Vahide Perçin’in 71. bölümde diziden ayrılacağı ve şu sıralar onun sahnelerinin çekildiği belirtilmekte. Diziyle ilgili bu sarsıcı gelişme ne kadar saklanırsa saklansın bir şekilde sızdı. Perçin’in oynadığı Hünkar’ın diziden ayrılışının da oldukça sarsıcı olacağı ifade ediliyor. Hünkar’ın dizide ölerek karakterinin hikayesine son verileceği bilgisi paylaşılmakta.