Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Beyza Şekerci, köy yaşantısını çok sevdi!

Beyza Şekerci, köy yaşantısını çok sevdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Beyza Şekerci, Engin Hepileri ile İntikam dizisinde tanıştı ve çift evlendi. Çiftin, Can isminde bir oğulları bulunuyor. Mutlu bir hayat geçiren Beyza Şekerci, sosyal medya paylaşımlarında da bunu yansıtıyor.

Fox TV ekranında Cumartesi günleri yayınlanmakta olan Kamera Arkası isimli programın sunuculuğunu yaparak kariyerine geri dönüş yapan Beyza Şekerci, pandemi sürecinin önemli bir bölümünü Urla’daki yeni evlerinde geçirmişti. Oyuncu insatgram hesabından Urla’da bir köyde yaşadıklarını ve hayatından çok memnun olduğunu duyurdu.

2020 yılı hemen herkeste bir hasar bıraktı, ama güzel anılar biriktirenler de var. Bu duruma dikkat çeken Beyza Şekerci, köy yaşantısının kendisine neler kattığını ve duygularını takipçilerinin dikkatine sundu.

İşte ünlü oyuncunun instagram hesabından yaptığı duygu yüklü paylaşım:

Burası Urladaki köyümüz. Pandeminin ilk günleri oradaki evimize gitmiş, sonra 4 ay dönemeden orada kalmıştık. Aniden duran hayatımızdaki en büyük özgürlüğüm, kimsenin olmadığı zeytin ağaçlarıyla sarılı yollarda yürümekti. Her şeyi, tüm yaşantıyı bize tekrar tekrar düşündürtecek, tünelin sonunu hiç göremeyeceğimizi sandığımız günler..

Geçen haftalarda bir gidişimizde yine o en sevdiğim yollara gittim. Bu sefer daha umutlu daha motive, yüzümde daha inançlı bir gülümsemeyle.. Bu kare o günden????????

Her ne kadar 2020 hepimizde bir hasar bırakmış olsa da ardından gelecek olan güzellikleri dilemeyi, hayal etmeyi, inanmaktan vazgeçmemeyi öğrendik sanırım. Ben kendi adıma, payıma düşeni aldım????

Her gecenin ardından doğan güneş gibi, her karanlığın arkasından gelen aydınlık gibi bu da bitecek.. O gün tüm bu zamanların hiç birini unutmadan, her anımızın, sahip olduklarımızın, yanımızdakilerin, tüm özgür anlarımızın kıymetini bilerek yaşayacağız.. tüm gücümüzle beklemeye devam☀️

Beyza Şekerci, köy yaşantısını çok sevdi! 7