Ana sayfa Sosyal Medya Bahar Şahin’in seksi pozu Şebnem Bozoklu’ya bile yorum yaptırdı

Bahar Şahin’in seksi pozu Şebnem Bozoklu’ya bile yorum yaptırdı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zalim İstanbul dizisindeki Ceren karakterini kim unutabilir ki! Bahar Şahin, sergilediği performans ile bu karakteri akıllara yazmayı başardı. Genç oyuncu, son dönemin en dikkat çeken isimlerinin başında geliyor.

Bahar Şahin, 2014 yılında Ulan İstanbul ile başladığı kariyer yolculuğunda önemli rollerde yer aldı. Ama Zalim İstanbul’daki Ceren bugüne kadar hatırlanacak düzeydeki ilk rolüydü… Şimdi ise ismi başrollerde geçiyor. Oyuncunun hayranları yeni dizisini de çok merak ediyor.

Bahar Şahin, yeni sezonda ekrana Kanal D’de yayınlanacak komedi dizisi İyi Aile Babası ile dönüş yapacak. Çok farklı bir rolde izleyeceğimiz oyuncu, şimdiden hayranlarını bir hayli meraklandırdı. Sosyal medyada da dikkat çeken paylaşımlarda bulunan oyuncu, farklı pozları ile göz dolduruyor.

Bahar Şahin'in seksi pozu Şebnem Bozoklu'ya bile yorum yaptırdı 8

Bazen de seksi paylaşımlarda bulunan Bahar Şahin, sadece hayranlarını değil ünlüleri de etkiliyor… Yine seksi paylaşımı ile beğenileri toplayan oyuncuya yeni dizisindeki rol arkadaşı Şebnem Bozoklu’dan şu mesaj geldi: “Allah’tan arkandaki duvarda kocaman bi göz var nazar durumuna karşı.”

İşte Bahar Şahin hayranlarının ‘seksilik böyle olur’ diye yorum yaptığı o poz:

Bahar Şahin'in seksi pozu Şebnem Bozoklu'ya bile yorum yaptırdı 9