Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 12 Aralık Perşembe 56. bölümde Swara yenik düşüyor!

Bıçak Sırtı 12 Aralık Perşembe 56. bölümde Swara yenik düşüyor!

tarafından ker_def

Bıçak Sırtı dizisinin 12 Aralık Perşembe günü ekrana gelecek olan 56. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.Swara yenik düşecek… Detayları haberimizde bulabilirsiniz. Bıçak Sırtı’nda bu akşam Ragini ailesine türlü eziyetler eder. Swara buna engel olmak ister fakat Ragini Swara’yı engeller. Swara ailesini kurtarmak için nasıl bir plan yapacak?

Ragini evin sahibi olduğu için evde bir parti vermek ister. Ragini partide kayınvalidesini ve kayınbabasını garson gibi kullanarak onları herkesin önünde rezil eder. Swara onun bu tavrına çok öfkelenir ve herkese yardım etmeye çalışır. Ragini evin sahibi olduğunu belirten belgeleri sürekli yanında taşır. Swara bir yolunu bulup belgeleri değiştirmeyi başarır.

Fakat Ragini’nin sinsi planı yüzünden Swara belgeyi geri vermek zorunda kalır. Yenik düşen Swara’nın bir sonraki hamlesi ne olacak?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj

Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma

Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,

Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015