Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 17 Aralık Salı 61. bölümde Sanskar nişanlanacak!

Bıçak Sırtı 17 Aralık Salı 61. bölümde Sanskar nişanlanacak!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Bıçak Sırtı dizisinin 17 Aralık Salı günü ekrana gelecek olan 61. yeni bölümünde neler yaşanacağına yönelik bilgiler ortaya çıktı.

Sanskar yeni bölümde nişanlanacak… Bıçak Sırtı’nda bu akşam Sanskar ailesinin zoruyla Kavita’yla nişanlanmak zorunda kalır. Nişana katılan Swara ne yapacak?

Parvati Ragini’nin oyununa yardım ettiği için ailesi tarafından dışlanır. Swara onca şeye rağmen onu korumaya çalışır. Öte yandan Sanskar ailesinin zoruyla Kavita’yla nişanlanmayı kabul eder. Kavita heyecanla nişan hazırlıkları yaparken Sanskar sürekli Swara’yı düşünür. Kavita nişana Swara’yı da çağırır.

Sanskar daha fazla dayanamaz ve Kavita’ya Swara’yı sevdiğini söylemek ister. Fakat Kavita’nın yıkılacağını düşünerek bundan vazgeçer. Nişan başladığında Swara da davetliler arasında yerini alır. Swara Sanskar ve Kavita nişanını terk edecek mi?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj

Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma

Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,

Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015