Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 17 Ocak Cuma 92. Bölüm Fragmanı İzle

Bıçak Sırtı 17 Ocak Cuma 92. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen Hint dizisi Swaragini – Bıçak Sırtı 17 Ocak Cuma tarihli fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünden ilk detayları videoda bulabilirsiniz. Swara Sanskar’la evli olduğunu öğrenince şok olur. Ragini ise annesinin hamileliğinin toplumda hoş karşılanmamasından rahatsız olur ve bir plan hazırlar. Ragini’nin büyük planı ne?

Swara ailesinin kendisinden gizlediklerini öğrenince çok öfkelenir. Katil sandığı kişiyle evli olduğunu duyan Swara ailesinin kendisine yalan söylediğini düşünerek yıkılır. Ragini Swara’nın kendilerine yeniden inanması için ona tüm gerçekleri anlatır. Sanskar’la mutlu bir evlilikleri olduğunu anlayan Sanskar ne diyeceğini bilemez.

Öte yandan Ragini Sharmishtha’nın bebeğinin istenmemesine razı gelmez ve bir plan hazırlar. Herkesin hayatını derinden etkileyecek olan bu karar ne?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj
Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,
Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015