Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 24 Ekim Perşembe 8. bölümde Ragini’nin nişanı bozuluyor

Bıçak Sırtı 24 Ekim Perşembe 8. bölümde Ragini’nin nişanı bozuluyor

tarafından ker_def

Bıçak Sırtı,Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte.24 Ekim Perşembe günü yayınlanacak olan 8.bölümden ilk bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

RAGİNİ’NİN NİŞANI BOZULUYOR

Kanal 7’nin sevilen dizisi Bıçak sırtı’nda bu akşam Durga Lukşi’yi de yanına alarak Ragini’nin evine gider ve onlara hakaret eder. Ragini ise onlardan önce nişanı bozar. Çok öfkelenen Durga ne yapacak?

Ragini nişanlısının ailesine Swara’nın aslında kendi kardeşi olduğunu itiraf eder. Parvati bu yüzden Ragini’ye çok öfkelenir ve Durga’dan nişanı bozmamasını ister. Durga ise Parvati’ye Shektar ve Sharmishtha’nın geçmişte yaşadığı ilişkiyi kabullenmeyeceğini söyler. Swara Ragini’nin nişanının bozulmaması için Durga’ya yalvarır. Fakat Durga onun bu isteğini büyük bir öfkeyle geri çevirir. Durga Swara’ya ağır hakaretler eder. Ragini ise Durga hakaret ederken Swara’nın yanına giderek ona destek olur ve nişanı bozar. Nişanı Ragini’nin bozmasına çok sinirlenen Durga ne yapacak?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj

Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma

Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,

Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015