Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 29 Ocak Çarşamba 104. yeni bölümde Ragini zor durumda kalıyor!

Bıçak Sırtı 29 Ocak Çarşamba 104. yeni bölümde Ragini zor durumda kalıyor!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Bıçak Sırtı, 29 Ocak Çarşamba günü izleyicilerle 104.yeni bölümü ile buluşacak.Dizinin yeni bölümünde Ragini zor durumda kalıyor. Haberimizde yeni bölümün detaylarını bulabilirsiniz.

Bıçak Sırtı’nda bu akşam Swara kardeşinin yaşadığını öğrenince neye uğradığını şaşırır. Ragini ise gizemli birisi tarafından sürekli tehdit edilir. Zor durumda kalan Ragini ne yapacak?

Swara babaannesinin hemşireyle anlaşıp bebekten kurtulduğunu öğrenince büyük bir şok yaşar. Durumu Sanskar’a anlatan Swara kardeşini bulmak için her şeyi yapacağını söyler. Ragini ise gizli bir isim tarafından tehdit mesajları alır. Ragini’nin her yaptığınsan haberdar olan bu kişi onu sürekli zor işler yapmaya zorlar. Bu yüzden Swara’ya tokat atmak zorunda kalan Ragini herkesin tepkisini çeker. Ragini’yi tehdit eden bu gizemli kişi kim?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj

Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma

Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,

Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015