Ana sayfa Dizi Haberleri Bige Önal, Sen Çal Kapımı dizi setinin iç yüzünü anlattı!

Bige Önal, Sen Çal Kapımı dizi setinin iç yüzünü anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde Selin karakterini canlandıran isim, Çukur dizisinde Yamaç’ı canlandıran Aras Bulut İynemli’nin sevgilisi Bige Önal… Posta gazetesine konuşan oyuncu diziden çok umutlu olduğunu söyledi.Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in başarılı uyumu sayesinde dizinin reytinglerinde büyük bir sıçrama yaşandı.

Sen Çal Kapımı çok iyi başladığı ekran macerasında iyi sonuçlarla ve sosyal medyada da olumlu yorumlarla dikkat çekiyor.Bige Önal, röportajda dizinin setindeki ortamı anlattı.

Diziden çok umutlu olduğunu belirten oyuncu, “Ekip gerçekten çok uyumlu, sette çok eğleniyoruz. Birlikte daha çok az vakit geçirmemize rağmen sette güzel bir enerji var. Bu enerjinin de ekrana yansıyacağına inanıyorum. Fazlasıyla heyecanlıyım! Artık gülmeye, eğlenmeye, aşka, umuda ihtiyacımız var. Dolayısıyla romantik komediler izleyiciyi mutlu ediyor” açıklamasında bulundu.

Hakan Muhafız dizisindeki Berrin karakterinin yanı sıra Bozkır’da Tülay olarak iki dijital projede yer alan oyuncu, 2 yıldır ise televizyon projelerinde bulunmuyordu.

Neden bu diziyi seçtiğini anlatan Bige Önal, şöyle konuştu: “Hikaye çok güzel akıyor. O çok hoşuma gitti. Selin, her projede rastladığımız benzer karakterlerden değil. Geri çevirmememdeki en büyük etki Selin’in bu farklılığı oldu. Bunun yanı sıra insanların bu projeyi çok seveceğini düşünüyorum. Karantinadan sonra güzel bir izlence olacak.”