Ana sayfa Dizi Haberleri Bildiğiniz romantik komediler gibi değil! Hazır olun, Gizli Saklı dizisi yaz ekranını dağıtmaya geliyor!

Bildiğiniz romantik komediler gibi değil! Hazır olun, Gizli Saklı dizisi yaz ekranını dağıtmaya geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz dizileri yavaş yavaş kendisini göstermeye başladı. Sezon sonuna doğru ilerlerken Haziran ayı ile birlikte ekranlarda yazlık dizileri görmeye başlayacağız. Pek çok kanalda yer alacak dizilerin büyük çoğunluğu, romantik komedi türünde olacak. Aralarında dram ya da farklı temalı dizilere de rastlamak mümkün ancak yaz aylarının en çok izlenen yapımları, daha renkli ve eğlenceli aşk hikayeleriyle romantik komediler oluşturuyor.

Fox TV’nin yaz ekranı için favorisi olarak görülen dizisi de Gizli Saklı dizisi olacak. Ancak pek bildiğimiz romantik komedilere benzemiyor! Özellikle komedi yönünün daha ağır bastığını söyleyelim! Başrolde yer alan isimler Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı çifti de şimdiden sosyal medyanın gündeminde yer almaya başlamış yeni dizi çifti olarak dikkatleri çekiyorlar…

Eğlenceli bir polisiye komedi geliyor. İki oyuncunun ekran uyumu merakla beklenirken yayınlanan tanıtım da izleyicilerden tam not aldı. İki özel ajanın bir suç şebekesini ortaya çıkarmak için bir çift görüntüsüne bürünmesi ile başlayan hikaye, izleyenleri de kahkahaya boğacak anları ortaya çıkarıyor.

Mucize Doktor dizisi ile çok sevilen Sinem Ünsal ve Kardeşlerim dizisi ile büyük bir hayran kitlesi edinen Halit Özgür Sarı, yaz sezonunun çok konuşulan çifti olmaya adaylar! Aynı zamanda Gizli Saklı dizisi de rakiplerinden farklı hikayesi ile gündemi sarsmaya geliyor!

Fragmanı izleyenlerin “Bu dizi tutar” ifadelerinden de beğenildiği ortada. İşin içine romantizm ve aşk girecek mi izleyip göreceğiz ancak bildiğiniz romantik komedilerin dışında bir başka yapım Gizli Saklı dizisi…

Hikayede Pamir ve Naz karakterleri ile izleyeceğimiz ikili, gizli bir görev için bir çift görüntüsüne bürünecek ve isimleri de Levent ile Yaz olarak değişecek. Zıt karakterlere sahip ajanların halleri, ekran başındakileri de bir hayli güldürecek olaylara yol açıyor…

Gizli Saklı’da ayrıca Şebnem Sönmez, Şinasi Yurtsever, Tardu Flordun, Ece Dizdar, Bülent Emrah Parlak, İdris Nebi Taşkan, Selçuk Borak, Fulden Akyürek ve Ersel Şibil gibi dikkat çeken oyuncular bulunuyor.