Ana sayfa Dizi Haberleri Bildiklerinizi unutun, yeni sırlar çıkıyor! Bir Zamanlar Çukurova’da Sevda zamanı başlıyor!

Bildiklerinizi unutun, yeni sırlar çıkıyor! Bir Zamanlar Çukurova’da Sevda zamanı başlıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, yeni sezonda yeni sürprizlerle izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık’ın başrollerinde oynadığı diziye dahil olan yeni isimler, bazı sırları da beraberinde getirecek.

Bu isimlerden birisini Furkan Palalı oynuyor. Palalı, Fekeli ailesinden Fikret Fekeli karakterine hayat verecek. Fikret Fekeli, Kerem Alışık tarafından canlandırılan Ali Rahmet Fekeli’nin yeğenidir. Ancak Ali Rahmet, yeğeninin yaşadığını bilmemektedir ve aniden Adana’ya gelen Fikret herkesi şaşırtacak.

Fikret’in gelmesiyle birlikte Fekeli tarafında durumlar karışıyor! Yılmaz ile Fikret arasında bir gerginlik yaşanıp yaşanmayacağı da merak konusu. Zira Fekeli, Yılmaz’ı kendi evladı gibi bağrına basmakta.

Bildiklerinizi unutun, yeni sırlar çıkıyor! Bir Zamanlar Çukurova'da Sevda zamanı başlıyor! 9

Bir diğer tarafta ise Yaman ailesi için dengeleri değiştirecek bir isim geliyor. Nazan Kesal’ın oynayacağı Sevda Çağlayan karakteri, geçmişindeki sırlarla birlikte Hünkar’a hiç istemediği sorunları getiriyor. Kesal’ın oynayacağı rolle ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Bildiklerinizi unutun, yeni sırlar çıkıyor! Bir Zamanlar Çukurova'da Sevda zamanı başlıyor! 10

Yeni sezonda Nazan Kesal’ın ağırlığının da büyük olacağı dizide, geçmişin defterleri bir bir açılacak. Peki kim bu Sevda Çağlayan? Neden Adana’ya döndü? Hünkar ile bağlantısı ne?

Tüm bu sorular dizi başlayınca yanıtlanacak ama Sevda karakteri diziye ayrı bir renk katacak….

İşte Sevda Çağlayan ile ilgili ipuçları:

‘Bir Zamanlar Çukurova’da sahne artık bir assolistin! Döneminin İstanbul sahnelerinde uzun süre ismi en üst sırada yazan, sahnede sesiyle de güzelliğiyle de bir efsaneye dönüşen Sevda Çağlayan şimdi Adana’da!

Bildiklerinizi unutun, yeni sırlar çıkıyor! Bir Zamanlar Çukurova'da Sevda zamanı başlıyor! 11

Usta oyuncu Nazan Kesal hem sesi ve güzelliği, hem şıklığı ile ünlü, ülke çapında tanınan Sevda Çağlayan olarak sınırsız aşkların coğrafyasındaki kader oyununa dahil oluyor!

Sevda Çağlayan, İstanbul sahnelerinden ne zaman vazgeçti? Ne zaman Adana’ya geldi? Adana’da kimin veya kimlerin hayatına dahil olacak?

Bu soruların hepsi, 3. sezonunda ‘Bir Zamanlar Çukurova’da ekrana gelecek.