Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dengeleri değiştirecek bir kadın geliyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dengeleri değiştirecek bir kadın geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay -atv’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu yıl 6. sezonuyla yeniden ekranlarda olacak. Dizinin çekimleri henüz başlamadı ancak kısa bir süre içinde oyuncuların ve ekibin toplanması bekleniyor. Bu arada diziye yeni isimlerin katılacağı öğrenilirken, iki acı haber de geçtiğimiz günlerde sarsmıştı. zonluk serüveninde birçok oyuncu rol aldı. Dizide rol alan isimlerden bazıları hayatını kaybetti.Son dönemde hayatını kaybeden isimlere yenileri ekledi.

Geçtiğimiz yıl dizinin sevilen isimlerinden Tarık Ünlüoğlu’nun ölümü ile sarsılan ekip, bu yıl da arka arkaya iki ölüm haberiyle sarsıldı. Dizide Teoman Yıldıran’ı oynayan Birol Ünel’in ani ölümü ve kısa bir süre sonra da usta oyuncu Halil Kumova’nın Malatya’daki bir filmin çekimleri sırasında ölmesi büyük üzüntü yarattı.

İzleyicinin 5 sezondur heyecanla izlediği dizi, yaşanan tüm bu olumsuzluklara karşın yeniden ekranda olacak. Diziden ayrılanların yanında, yeni karakterler de diziye dahil olacak. Bu isimlerden bir tanesi daha ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği kulis bilgisine göre Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 6. sezonunda Pelin Akil de dizide oynayacak. Bilindiği gibi Akil, ikiz kızlarının doğumundan sonra bir dizide yer almamıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dengeleri değiştirecek bir kadın geliyor! 7

Kanal D’de yaz sezonunda yayınlanan Uzak Ara Eğlence programını sunmuştu. Akil, diziye dengeleri değiştirecek güçlü bir kadın karakteri olarak geliyor. Ayrıca diziye katılan diğer isimler arasında Engin Benli, Ünal Silvver, Hakan Atalay, Adnan Biricik ve Erol Babaoğlu da rol alacak.