Ana sayfa Dizi Fragmanları Binnur Kaya’nın Kırmızı Oda dizisi için akılları kurcalayan endişe!

Binnur Kaya’nın Kırmızı Oda dizisi için akılları kurcalayan endişe!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda daha başlamadan izleyiciler endişelendi! Kırmızı Oda dizisi yakında tv8 ekranında izleyicilerle buluşacak. Kanalın ikinci dizisi olacak. Doğduğun Ev Kaderindir, ilk sezonunda başarılı bir çıkış yaptı. Ancak tv8’in dizi izleyicileri için alışılmış bir kanal olmadığı da bir gerçek…

Kırmızı Oda ise farklı bir yapım olarak dikkatleri çekiyor. İkinci tanıtımı da yayınlanan dizi hakkında yorumlar pozitif. Ancak bir endişe de daha şimdiden dizi izleyicileri etkileşime benziyor. Dizinin fragmanlarının yayınlanmasından sonra en çok yapılan yorum, “Umarım düşük reytingler sonucunda yayından kalkmaz” şeklinde…

Tanıtımlara bakıp da çok iyi bir dizi geldiğini gördüklerini belirten izleyicilerin endişesi kısa süreli olması, yapımın reytinge yenilmesi.

Konusunun özgün olması, farklı bir konsepte sahip bulunması ve gerçek yaşam öykülerini içermesi anlamlı ve izleyici tarafından da beklentiyi yükseltmiş durumda. Tek sorun ise reyting… Bakalım dizinin reytingleri nasıl gelecek.

TV8’de yayınlanacak olan Kırmızı Oda, psikolojik bir dram dizisi. Türkiye’de örneği pek olmayan bir tür bu. Özellikle İstanbullu Gelin dizisinde Adem karakterinin terapi sahnelerine gösterilen ilgiden sonra böyle bir denemenin gelmesi de anlamlı oldu. Tilbe Saran’ın usta oyunculuğunu sergilediği bu sahneler izleyicileri çok etkilemişti.İşte Kırmızı Oda dizisi de bu ilgiden yola çıkarak düşünüldü.

Dizinin kadrosu çok iyi. Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı, Baran Can Eraslan önemli isimler olarak dikkat çekiyor. İnsan hayatının derin sırları bu diziye konu olacak. Her bölümde ünlü isimler de konuk oyuncu olarak yapımda bulunacak.

Hayatın içinde bugüne kadar konuşulmamış, konuşulamamış ne varsa “KIRMIZI ODA”da ortaya çıkacak. İnsan hayatının en derin sırları “KIRMIZI ODA”da anlatılacak. Çekimlerine bu hafta başlanan dizi, tüm bu insan hikayelerini farklı konuk oyuncu kadrolarıyla ekrana getirecek.

Farklı oyuncular da birbirinden şaşırtıcı karakterleri canlandırmak üzere diziye konuk olacaklar. Evrim Alasya, Salih Bademci ve Hande Doğandemir “KIRMIZI ODA”nın ilk bölümünün konukları!

Cem Karcı yönetmenliğinde çekimlerine başlayan “KIRMIZI ODA”, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek yaşam öykülerine dayanan hikayelerinden Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından senaryolaştırıldı.