Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Aile Hikayesi 15. bölümde neler olacak? (15. bölüm fragmanı izle)

Bir Aile Hikayesi 15. bölümde neler olacak? (15. bölüm fragmanı izle)

tarafından ker_def

Bir Aile Hikayesi dizisi, ekranın en naif yapımı olma özelliği taşıyor.Başarılı kadrosu ve hikayesi ile Cumartesi akşamları için iyi bir alternatif olan Bir Aile Hikayesi, içinde kavgaların olmadığı, silahların patlamadığı, sevgi ve aile birliğine öne çıkartan muhteşem bir yapım.

15.yeni bölümüyle Fox TV ekranında izleyicilerle 28 Eylül Cumartesi saat 20.00’de buluşacak olan dizinin yeni bölümünde neler olacağı ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. 15.bölümden 1. fragman yayınlandı. Fragmanda detayları bulabilirsiniz. Videodan fragmanı izleyebilirsiniz.

Songül Öden, Celil Nalçakan,Birkan Sokullu,Alper Saldıran, İrem Sak ve Olgun Toker’in başrollerinde yer aldığı Bir Aile Hikayesi dizisi, izleyicileri peşinden sürüklemekte…

Dizinin 14. bölümü 21 Eylül Cumartesi akşamı ekrandaki yerini aldı. Peki neler yaşanmıştı? Yeniden hatırlayalım:

Güneş Ailesi, aşure gününü her yıl olduğu gibi Reyhan’ın anne ve babasını ziyaret ederek geçireceklerdir. Reyhan bu günü ailesiyle geçirmek zorunda oldukları için son derece gergindir. Ancak ıssız bir yolda araba bozulur ve kaza yaparlar. Bu kaza, aşure gününü Güneş ailesi için unutulmaz kılacak olayların başlangıcı olur.

Berk, Nil’le tekrar karşılaşmak için hastaneden check-up randevusu alır. Tam Nil’le konuştuğu sırada yanlarına Ufuk gelir. Nil, Berk’i çocukluk arkadaşı olarak tanıtınca Ufuk son derece samimi davranır. Ne yapacağını bilemeyen Berk kendini hiç beklemediği bir durumun içinde bulur.

Erdem’le arası Ceylan yüzünden iyice bozulan Beste zayıflama kampına gider. Bu Kamp, daha önce kaldıklarından son derece farklıdır. Kampa adapte olmaya çalışırken orada çalışan biri Beste’den hoşlanır. Karşılık bulmak için elinden geleni yapacaktır.

Mahur, Müjde’nin ona bebek sahibi olamayacaklarını söylemesiyle sarsılır. Artık Şakir’e gerçeği söylemek zorundadırlar. Ancak ikisinin de buna cesareti yoktur. Devreye, Mahur ve Müjde’nin çaresizliğini fark eden Behiye girer. Diğer yandan Mahur geleneksel aşure günü hazırlıklarını yapmaktadır. Berk katılamayacağı için ilk kez Nedim’i de davet ederler. Fakat Berk son anda sürpriz yapıp gelir. Berk uzun zaman sonra ilk kez Nedimle aynı ortamda bulunmanın gerginliğini yaşar.