Ana sayfa Güncel Haberler Gülse Birsel, Sümeyye Boyacı ile buluştu; meslektaşlarına 2 gol birden attı!

Gülse Birsel, Sümeyye Boyacı ile buluştu; meslektaşlarına 2 gol birden attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dünya Paralimpik Yüzme Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanan Sümeyye Boyacı, ünlü oyuncu Gülse Birsel ile buluştu.

Kolları olmamasına rağmen ‘görünmeyen kanatlarıyla’ yaşama sımsıkı tutunan 16 yaşındaki milli yüzücü Sümeyye Boyacı elde ettiği başarılarla tüm Türkiye’nin gönlünde taht kurdu. Başarısını birçok ünlü isim de instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kutladı.

Gülse Birsel ise farkını sergiledi ve Sümeyye Boyacı ile bir araya geldi. Birsel, instagram hesabından paylaştığı mesajında Boyacı’yı tebrik için internetten fotoğrafı alan ünlü arkadaşlarına gol attığını belirtti. Boyacı’ya hayran olduğunu ifade eden Birsel, aynı zamanda milli yüzücünün bir makyaj uzmanı da olduğunu yazdı.

İşte Gülse Birsel ve Sümeyye Boyacı’nın mutlu anları ve Birsel’in mesajı:

İnsan her gün bir şampiyonla karşılaşmıyor! Dünya Paralimpik Yüzme Şampiyonası’ndan gümüş madalyayla dönen, fikrimce altın madalyayı fazlasıyla hak eden, benim dünya şampiyonum ve de geçen yılın Avrupa şampiyonu Sümeyye Boyacı yanımda.?? Bir stüdyoda karşılaşınca “Hayranınızım” dedim, beraber poz verdik. O da beni seviyormuş, gol 1! Herkes internetten fotoğrafını alıp koyarak tebrik etti, ben beraber fotoğrafımızla tebrik ediyorum, gol 2! Güzel bir gün… @sumeyyeboyacii (Bu arada kendisi tam bir bebek, ve aynı zamanda bir makyaj uzmanı!)

Gülse Birsel, Sümeyye Boyacı ile buluştu; meslektaşlarına 2 gol birden attı! 7