Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Aile Hikayesi 9. Bölüm 2. fragmanında Erdem yere yığılıyor, Erdem hasta mı?

Bir Aile Hikayesi 9. Bölüm 2. fragmanında Erdem yere yığılıyor, Erdem hasta mı?

tarafından ker_def

Bir Aile Hikayesi dizisi Cumartesi akşamları Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker, İrem Sak, Alper Saldıran gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizi naif ve samimi özellikleriyle büyük ilgi görmekte.

Bir Aile Hikayesi dizisi 4 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00’de 9. yeni bölümüyle ekrandaki yerini alacak. Erdem Beyaz karakterine hayat veren Alper Saldıran başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor. Dizinin 9. bölüm 2. fragmanında Erdem ile Beste’nin konuşması izleyicileri etkileyecek. Erdem, Beste’ye tam aklından geçenleri söyleyecekken öylece yere yığıldı. Beste şoke oldu. Peki Erdem’e ne oldu?

İzleyicilerin yorumlarına bakılırsa Erdem’e senaristler bir hastalık yakıştırabilirler. Bir Aile Hikayesi 9. bölüm 2. fragmanını videodan izleyebilirsiniz.

Bir Aile Hikayesi 8. bölümde neler yaşanmıştı?

Reyhan ve Cem, çocuklarla birlikte dede ziyaretine gider. Ancak Tuğrul, Mahur’u hiçbir zaman torunu olarak benimsememiştir. Tatsız gecen ziyaret sonunda Reyhan, tüm ailenin hayatını etkileyecek önemde bir karar alır.

Annesinin ondan sakladığı sırrı öğrenen Mahur, bir süreliğine evden uzaklaşmak ister. Berk, kardeşini yalnız bırakmaz ve onu Şile’deki dededen kalma eve götürür.

Annesini teselli etmek için evde kalan Beste, bir an önce kardeşlerinin yanına gitmek istemektedir. Yardımına Erdem koşar. Çiçeği burnunda iki sevgili Şile’ye doğru yol alır.

Mahur bu evde, annesiyle ilgili daha önce bilmediği bir sır daha öğrenecektir. Artık hayatında başka sır istemeyen Mahur, Şakir’den güvence alır. Ancak hiç beklemedikleri bir anda Şakir’i görmeye gelen biri, Mahur’da şok etkisi yaratacaktır.