Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Aile Hikayesi dizisinde Mahur, Reyhan’ın sır mektubuyla büyük şok yaşayacak!

Bir Aile Hikayesi dizisinde Mahur, Reyhan’ın sır mektubuyla büyük şok yaşayacak!

tarafından zk zk

Fox TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan Bir Aile Hikayesi dizisinin 7. bölümünde Mahur, geçmişiyle ilgili bir sırra ulaşıyor.

Başrollerinde Songül Öden ve Celil Nalçakan’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünde duygusal sahneler yaşanacak.

Televizyongazetesi/Detay

Reyhan’ın yıllar önce oğlunun bir fotoğrafını gönderip ona yazdığı mektubu bulan Mahur, büyük bir hayal kırıklığına uğruyor. Annesinin “Üzgünüm ama Mahur ile tanışamazsın, görüşemezsin. Onun için en iyisi bu, umuyorum ki onu çok ama çok sevdiğimizi bilmek seni biraz rahatlatır” sözlerini okuyan Mahur, babasının kim olduğunu bildiği halde kendisi görmesine izin vermeyen annesine nasıl bir tavır sergileyecek merak konusu.

Öğrendiği bu olay sonrasında büyük bir üzüntü yaşayan Mahur, yıllarca babasından uzak yaşamanın acısıyla büyük bir iç çöküş yaşayacak.

İşte Bir Aile Hikayesi 7. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Reyhan ve Cem, Mahur’la ilgili bir konu yüzünden okula çağırılır. Mahur’un başka bir okula geçmesi gerektiği anlaşılır. Ancak bu yeni özel okul, Cem’in bütün planlarını alt üst edecektir. Babasının onun için büyük bir fedakarlık yapmak zorunda kalacağını öğrenen Mahur’un gönlü buna razı olmaz.

Beste’ye karşı duygularını daha fazla gizlemek istemeyen Erdem ona açılmaya karar verir. Tam bunu yaptığı sırada kafeye gelen biri, Erdem’i allak bullak eder. Bu kişi Beste’nin hem özgüvenini hem de Erdem’e duyduğu güveni sarsacaktır.

Ölüm ve kayıpla ilgili duygularını bastırmaya alışık olan Berk, prova sırasında yönetmen ve yazarın hışmına uğrar. Ona yardımcı olmaya karar veren Derya ise hiç beklenmedik bir yönteme başvuracaktır. Berk’in Mahur’ların evindeki varlığı Melis ve Mercan’ı çok mutlu etse de “ölüm” le ilgili kırdığı pot, çocukların ödünü koparır. Berk bu durumu telafi etmek için özel bir çaba harcamak zorunda kalacaktır.