Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Aile Hikayesi dizisinde Reyhan’ın, yıllarca sakladığı gerçek ortaya çıkıyor!

Bir Aile Hikayesi dizisinde Reyhan’ın, yıllarca sakladığı gerçek ortaya çıkıyor!

tarafından zk zk

Fox TV’De yayınlanan Bir Aile Hikayesi dizisinin 5. bölümünde Müjde, yıllardır saklanan bir sırrı tesadüfen öğrenecek.

Mahur’dan saklanan gerçeklerin hesabını sormak için Reyhan’ın evine giden Müjde, onunla yüzleşecek. 6 Nisan Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan dizinin yeni bölümde yaşanacaklar şöyle:

Cem, Mahur’un gerçek babasını bulmaya kararlıdır. Bu nedenle Reyhan, Mahur’la Şakir’i tanıştırma fikrine kendini hazırlar. Uzun yıllar sonra ilk kez Şakir’in kapısını çalar.

Evlatlık olduğu tüm okulda duyulan Mahur sıkıntıya düşer. Sorununu ailesinden gizleyip okuldan kaçar. Kardeşini yalnız bırakmak istemeyen Berk ise onunla birlikte okulu asar ancak Reyhan ve Cem’e yakalanır. Kabak onun başına patlayacaktır.

Bir Aile Hikayesi dizisinde Reyhan'ın, yıllarca sakladığı gerçek ortaya çıkıyor! 8

Beste ile arasını düzeltmek isteyen Erdem, evine gidip ona sürpriz yapar. Evde Beste’nin şarkı söylemesinden etkilenir ve onu cesaretlendirmeye çalışır. Ancak Beste bu konuda çok özgüvensizdir. Erdem’in yapacağı ikinci sürpriz sayesinde Beste sahne korkusunu yenmek zorunda kalacaktır.

Berk in tiyatrodaki okuma provası kötü geçer. Başından beri seçmelere katılmasına karşı olan Derya ile arası gerilir. Ancak yönetmenden gelen haber ikisini de çok şaşırtacaktır.

Yapımcıya olan borcu nedeniyle Berk’in evine haciz gelir. Mahur ona yardımcı olmaya çalışsa da, geçmişten gelen sorunların etkisiyle Berk buna izin vermez. Mahur’la aralarında tartışma çıkar.

Bir Aile Hikayesi dizisinde Reyhan'ın, yıllarca sakladığı gerçek ortaya çıkıyor! 9

Şakir Müjde ile sohbetleri sırasında Reyhan’la eskiden beri tanıştıklarını ağzından kaçırır. Kocasından sır saklamaya hiç alışık olmayan Müjde zor durumda kalır.