Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Annenin Günahı dizisinde asıl işi Mert Yazıcıoğlu yapacak!

Bir Annenin Günahı dizisinde asıl işi Mert Yazıcıoğlu yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Filipinler’de yayınlanan ve büyük izlenme oranları elde eden ‘A Mother’s Guilt’ isimli diziden uyarlanan Bir Annenin Günahı dizisi, orijinaline göre çok fazla değişikliğe uğradı. Başrollerini Özge Özberk, Musa Uzunlar, Mert Yazıcıoğlu, Emre Kınay, Simay Barlas ve Pamir Pekin paylaştığı yeni dizisi “Bir Annenin Günahı”, çok yakında izleyicisi ile buluşacak. Kanal D tarafından henüz hangi gün yayınlanacağı duyurulmadı.

Dizinin hikayesinde yapılan değişiklikler ise çok farklı bir yapıma dönüştürüldüğü ortaya çıktı. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, dizi hakkında detaylı bilgileri köşesinde yazdı. Dizinin hikayesindeki bazı detaylar merak ediliyordu. Onlar da ortaya çıktı.

Koloğlu’nun anlatımına göre hikaye şöyle gelişiyor: “Bir anne var, oğlu kalp hastası. Onu kurtarmak için inanılması güç bir anlaşmaya imza atıyor ve bir adamı öldürüyor. Yıllar sonra tanıdığı bir kadın, öldürdüğü adamın karısı çıkıyor. Oğlu da onun kızına aşık oluyor.”

Bir Annenin Günahı dizisinde asıl işi Mert Yazıcıoğlu yapacak! 7

Büyük bölümü Anadolu Hisarı’nda çekilecek olan dizide İstanbul’un fakir semtlerinin gerçeklikleri ve sıcak aile ortamı da izleyicilerin karşısına çıkartılacak.

Poyraz Karayel’de Bahri Umman karakteri ile akıllara yazılan Musa Uzunlar, en son 2 yıl önce 8. Gün dizisinde rol almıştı. Dizi kısa süreli oldu ve pek de akıllarda kalmadı… Musa Uzunlar, bu sefer akıllardan pek çıkmayacak bir karakter ile geliyor.

Özge Özberk’in canlandırdığı annenin öldürdüğü sanılan adamı Musa Uzunlar canlandıracak. Ancak oyuncu, diziden hemen çıkmayacak. Sina Koloğlu’nun belirttiğine göre, karakter derinleşecek ve hayalet olarak dolaşacak.

Bir Annenin Günahı dizisinde en dikkat çeken rolü ise Mert Yazıcıoğlu canlandırıyor. Oyuncu, hukukun ve adaletin önemini anlatan sahnelerle akıllara yazılacak.

Bir hukuk öğrencisine hayat verecek olan oyuncu, masalsı bir dilde ekran başındaki izleyicilere varoluş sorunlarını aktaracak. Dizide mesaj verme işinin Mert Yazıcıoğlu tarafından yapılacağı da ortaya çıkmış oldu.