Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza ve Menajerimi Ara fena kapıştı, aradan Maria ile Mustafa diş gösterdi!

Arıza ve Menajerimi Ara fena kapıştı, aradan Maria ile Mustafa diş gösterdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları 3 dizinin reyting yarışına tanıklık ediyoruz. Dün akşam yayınlanmayan Öğretmen ve Tövbeler Olsun isimli diziler bugünkü değerlendirmede yer almayacak. 1 Kasım Pazar akşamı 3 dizi ekrandaydı… Arıza, Menajerimi Ara ve Maria ile Mustafa…

Arıza’nın oturmuş bir yapım olduğu ve kemik bir izleyici grubuna hitap ettiği biliniyor… Dizi, totalde bu hafta iyi gidişatını sürdürdü ve ikinci sırada yer aldı. AB grubunda ise Menajerimi Ara’nın yükselişi sonrası Arıza dizisini gerisinde görüyoruz. Yani Star Tv, Show TV’nin dizisine AB grubunda geçmeyi başardı. Arıza totalde gücünü artırdı, Menajerimi Ara ise AB grubunda yükseliş sergileyerek önemli bir atak yaptı. ABC1 grubunda ise her iki yapımın da benzer oranları tutturması ilginç bir detay…

Pazar akşamları dizi rekabetinde atv, Maria ile Mustafa nedeniyle uzun süredir sıkıntı yaşıyor. Dizi sadece totalde iyi durumdaydı. Hilmi Cem İntepe ve Jessica May’in başrolünde olduğu dizinin reytinglerini yavaş yavaş da olsa yükseltmesi olumlu bir adım.

AB ve ABC1 gruplarında ise atv birçok dizisinde olduğu gibi Maria ile Mustafa’da da pek varlık sergileyemiyor… Totalde tutunan Maria ile Mustafa, bu şekilde devam eder ise sezonun sonunu getirebilir.

Menajerimi Ara dizisi farkını her hafta daha da ortaya çıkartıyor. İzleyici ilgisini mıknatıs gibi üzerine çekiyor. Reytinglerinin önümüzdeki haftalarda daha iyi gelmesi de muhtemel. Arıza’nın yükesek ilgi ile devam edeceği de kesin. Pazar akşamları başka yapımlar gelene kadar bu iki dizi sürükleyici olacaktır.

İşte 1 Kasım Pazar günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Arıza ve Menajerimi Ara fena kapıştı, aradan Maria ile Mustafa diş gösterdi! 3