Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı birinciliğe çok güvenmesin, Gönül Dağı çok sağlam yükseliyor!

Kuzey Yıldızı birinciliğe çok güvenmesin, Gönül Dağı çok sağlam yükseliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları reyting yarışında 4 önemli dizinin rekabetini izliyoruz. Show TV’de ikinci sezonu ile yayın hayatına başarıyla devam eden Kuzey Yıldızı dizisi, gerçekten de tüm kişiler kategorisinde elde ettiği 8’li reyting oranı ile ne kadar büyük bir sıçrama yaptığını da gösterdi. Aslında dizi, ilk sezonunda elde ettiği oranları yeniden alıyor. Yani hikayesiyle izleyicilerini geri kazandı desek, yanlış olmayacak.

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başarılı işbirliği, iyi uyumları ve yüksek enerjileri ile dikkat çeken Kuzey Yıldızı dizisine, Cengiz Bozkurt’un da katılması iyi bir gelişme olarak değerlendiriliyor. İzleyiciler hikayede yine Cevher ile güçlü yeni bir karakter bulurken, bunun reytinglerde yükselişi de beraberinde getirmesi önemli bir ayrıntı.

Kuzey Yıldızı totalde çok yüksek oranlar alsa da AB’de 4’lü ve ABC1’de ise 5’li reytinglerle devam ediyor. Yani diğer iki grupta, totaldeki kadar güçlü değil. Ancak Gönül Dağı dizisinin bu konuda büyük bir avantajı var.

Kuzey Yıldızı birinciliğe çok güvenmesin, Gönül Dağı çok sağlam yükseliyor! 9

Belki totalin en çok izlenen dizisi Kuzey Yıldızı olabilir, ancak AB ve ABC1 gruplarında TRT1, rakibini önemli bir farkla geride bıraktı. Totalde 7’ye yaklaşan reytingleri ile dikkat çeken Gönül Dağı, AB’de de 7’yi zorlamaya başlayacak gibi duruyor. ABC1’de ise 7’li seviyelere ulaşıldı. Yani Kuzey Yıldızı’na hem AB hem de ABC1’de fark atan bir TRT1 dizisi görüyoruz.

Kuzey Yıldızı birinciliğe çok güvenmesin, Gönül Dağı çok sağlam yükseliyor! 10

Fox TV ekranında gün değişikliği yapılan Sen Çal Kapımı dizisinin 5’lere yaklaşan reytinglerle bu yarışa katılması, dengelerin de ileride değişmesine neden olabilir.

Ayrıca Kanal D’nin Bir Annenin Günahı dizisinin 3’lü reyting oranları ile başlangıç yapması da dikkat çekici. Belki ilk bölüm reytingleri düşük geldi ama sonraki bölümlerde dizi toparlanabilir.

İşte 21 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanan programlar içinde ilk 10 listesi:

Kuzey Yıldızı birinciliğe çok güvenmesin, Gönül Dağı çok sağlam yükseliyor! 11