Ana sayfa Güncel Haberler Bir Aşk Hikayesi’nin başrol oyuncularının tüyleri diken diken eden buluşması!

Bir Aşk Hikayesi’nin başrol oyuncularının tüyleri diken diken eden buluşması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir dönemin çok sevilen dizilerinden Bir Aşk Hikayesi, Seçkin Özdemir adına bugüne kadar hayranlarının en çok beğendiği yapım olmuştu. Korkut Ali karakterini canlandıran oyuncuya, başrolde Damla Sönmez eşlik etti.

25 Mart 2013 ile 14 Ocak 2014 tarihleri arasında toplam 36 bölüm yayınlanan Bir Aşk Hikayesi, o dönemde büyük bir izleyici grubunu etkisi altına almıştı. Dizinin iki başrol oyuncusu yıllar sonra instagram sohbetinde buluştu.

Damla Sönmez, dizinin jeneriğinin çekildiği günü hiç unutamadığını söyledi. Havanın çok soğuk olduğu bir günde, derenin soğuk suyuna girip çıktıklarını ve zorlandıklarını ifade etti. Sönmez, o günlerde doğaya bakıp, “Burası da bizim ofis yani” diye söylediğini anlattı.

Diziden görüntüleri televizyondan instagram canlı yayınına yansıtan Seçkin Özdemir, eski partnerini bir hayli duygulandırdı. Özdemir, “Jeneriğin bütün duygusu, dizi boyunca bende vardı. Damarlarımın, kanımın içinde gezdi durdu” dedi.

Damla Sönmez, “Şu anda tüylerim diken diken oldu. Jenerik müziğini ve aralarda kullanılacak tema müziklerini Uğur bana dinletmişti. Uğur’dan kayıtlarını alıp, günlerce dinledim. İnanılmazdı, çok seviyorum ben.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Seçkin Özdemir (@seckinozdemir)’in paylaştığı bir gönderi ()