Ana sayfa Kadın Haberleri Aslı Bekiroğlu’nun yeniden sağlık sorunları yaşıyor!

Aslı Bekiroğlu’nun yeniden sağlık sorunları yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslı Bekiroğlu’nun dizlerindeki rahatsızlığı yeniden nüksetti! Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, geçtiğimiz yıl menisküs sorunu nedeniyle büyük sıkıntılar çekmişti. Benim Tatlı Yalanım dizisi devam ederken yaşadığı sorunlar nedeniyle operasyon geçiren oyuncu, sonrasında uzunca bir süre tedavi gördü.

Aslı Bekiroğlu, dizinin son döneminde de dizlerindeki sorun nedeniyle sınırlı sahnelerde yer alabilmiş, hareketli sahneler yerine durağan sahneler ile durumu kurtarmaya çaba harcamıştı.

Ünlü oyuncu geçtiğimiz aylarda ise orman gezilerine çıkabilecek kadar iyi durumda olduğunu yaptığı paylaşımlarla göstermişti. 2,5 aylık karantina sürecinin ardından Haziran ayı ile başlayan normalleşme dönemine hızlı başlayan isimlerden birisi de Aslı Bekiroğlu oldu.

Ünlü oyuncu, sevgilisi ile birlikte Ayvalık’ta tatile çıktı. Ancak dizindeki sorun da yeniden nüksetti. Aslı Bekiroğlu, durumunu instagram hesabından şu sözlerle duyurdu:

“Post menisküs + tibialis posterior, spor yapmamaya bağlı kas grubu yoksunluğu. Öbürü de menisküs sırası sadece onu kullanmaktan Roberto Carlos sendromu.”

Aslı Bekiroğlu'nun yeniden sağlık sorunları yaşıyor! 7