Ana sayfa Dizi Haberleri Bir başrol oyuncusu daha Bir Zamanlar Çukurova’ya kötü bir şekilde veda ediyor!

Bir başrol oyuncusu daha Bir Zamanlar Çukurova’ya kötü bir şekilde veda ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi 3. sezonuyla yoluna devam ediyor. Dizinin başrol oyuncularından Vahide Perçin, 71.bölümde ölen Hünkar Yaman karakterinin ardından diziye veda etmiş ve sakin hayatına geri dönmüştü.

Reytingleri ile çok başarılı bir sezon daha geçiren, birincilikleri kimseye bırakmayan atv dizisinde yeni bir ayrılığın sesleri var… Züleyha ve Yılmaz, sonunda çocukları alıp kaçma planlarını gerçekleştiriyor. Demir, yalnız kalıyor ama bu kaçış Yılmaz’ın da solu olacak.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 77.bölüm fragmanı yayınlandı. 16 Aralık akşamı Yılmaz karakterinin vedasına daha da yakınlaşmış olacaksınız. Züleyha ve Yılmaz, araçla giderken kaza yapıyor. Şarampole yuvarlanan araçtan Yılmaz’ın sağ çıkmaması bekleniyor.

Zaten Uğur Güneş, geçtiğimiz hafta setteki tüm çekimleri tamamladı ve Adana’dan ayrıldı. Yani oyuncu artık dizide değil. Ayrıca ünlü oyuncunun bir süredir diziden rahatsız olduğu ve bırakmak istediği de konuşuluyordu. Yani bu ayrılık Güneş’in de istediği bir şeydi… Oyuncu hakkında yeni dizi iddiaları da ortaya döküldü.

İzleyiciler şimdi de Yılmaz karakterinin acı vedasını izleyecek. Aynen Hünkar’ın bıçaklanarak ölmesi gibi, Yılmaz da kötü bir sonla veda edecek gibi bir izlenim var.

Yılmaz’ın bu kaza nedeniyle hayatını kaybetmesi, Züleyha’nın da yeniden Demir’e dönmesi bekleniyor. Dizinin hayranları ise senaristin Züleyha ve Yılmaz’ın mutluluklarına kısa bir süre izin vermesi tartışma yarattı. İzleyiciler, “Keşke olaylar buraya kadar gelip çirkinleşmeseydi. Senarist Züleyha – Yılmaz ikilisini harcamasaydı” diye yorum bırakıyor.

Dizinin 77.bölüm fragmanını videodan izleyebilirsiniz.