Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Deli Rüzgar dizisi izleyicinin kafasını allak bullak etti!

Bir Deli Rüzgar dizisi izleyicinin kafasını allak bullak etti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
FOX TV’nin iddialı yeni dizi Bir Deli Rüzgar, Cumartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi.

Yeni bölümü 22 Eylül akşamı yayınlanacak olan dizi, 70’li yılların gazino hayatı ve günümüz arasındaki hikayeyi anlatırken, ekran başındaki izleyicinin kimi zaman kafası karıştı.

Başrollerinde Hatice Aslan, Pınar Deniz, Berk Cankat ve Almila Ada’nın oynadıkları dizinin ilk bölümünde izleyiciler bazı konularda kafa karışıklığı yaşadı.

Berk Cankat’ın oynadığı Uğur karakterini çözemeyen izleyiciler, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda, Uğur’un Reşat’ın mı, Sevim’in mi yoksa Melike’nin mi oğlu olduğu sorusunu soruyorlar.

Yeni bölüm tanıtımında Uğur’un hastane odasındaki Melike’nin başında “Cennetin de cehennemin de benim” sözleriyle ne söylemek istediği anlaşılamadı.

Uğur’un neyin intikamını almaya çalıştığı, Gökçe ile karşılaşmasının tesadüf olup olmadığı soruları soruluyor.

Bir Deli Rüzgar dizisi izleyicinin kafasını allak bullak etti! 7

Pınar Deniz’in oynadığı Gökçe’nin de Kemancı Ali’nin kızı olduğunu düşünen izleyiciler, Uğur ve Gökçe’nin karşılaşmalarından bir anlam çıkarmaya çalışıyor.

Henüz hikayenin tam olarak anlaşılamadığı yorumlardan da belli oluyor.

Dizinin 2. bölümünde Melike’nin mahalleli yüzünden yaşadığı zor anlara şahit olurken, Uğur’un gözünü intikam bürüdüğü anları da izleyeceğiz.

İşte 2. bölüm tanıtımı:

Dizinin konusu:

Yıldızların Arkasındaki Karanlığın, Zirvede Kopan Fırtınaların Hikayesi!

Melike Candan, ağır bedeller ödeyerek en dipten en zirveye tırmanmış, 70’lerde ve 80’lerde assolistlik mertebesine ulaşmış bir yıldızdır. Melike’nin bugünkü yaşamı ise bambaşkadır. Bir gün tuvaletçi olarak çalıştığı barda tıpkı kendisinin ilk günlerindeki gibi gözünü en yükseğe dikmiş Gökçe Yücel ile karşılaşır. O zirvenin nasıl bir yer olduğunu bilen Melike’nin amacı Gökçe’yi uyarmaktır. Ancak zirvenin ihtişamı Gökçe’nin kulaklarını tıkarken hayat Melike’nin karşısına geçmişini çıkarmaya devam edecektir.