Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisinin merakla beklenen konusu ortaya çıktı!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin merakla beklenen konusu ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seray Kaya ve Berk Oktay’ı buluşturan atv’nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından birisi olan Bir Küçük Gün Işığı dizisinin çekimleri bir süre önce başlamıştı. Dizinin Venedik’te yapılan çekimlerinden kareler sosyal medyaya yansıdıktan sonra merak ve heyecan da artmıştı.

Geçtiğimiz sezon sonunda Yasak Elma dizisinden Berk Oktay’ın ayrılması ile birlikte dizinin takipçileri üzüldü. Ancak oyuncu yeni sezonda bambaşka bir karakter ve hikaye ile yeniden ekrana dönüyor. Bu kez Seray Kaya ile partner oldu.

Seray Kaya, Kadın dizisinde oynadığı Şirin karakterinin ardından izleyenlere ters köşe yaptırmaya devam ediyor! O da geçtiğimiz sezon Mahkum dizisinde bir avukat olarak izleyici karşısına çıkmıştı. Başarılı oyuncunun Mahkum’dan ayrılışı şaşırtırken Seray Kaya’nın yeni sezonda Bir Küçük Gün Işığı dizisi ile anlaştığı öğrenilmişti.

Berk Oktay ve Seray Kaya, güçlü oyunculukları, rol aldıkları yapımlardaki performansları ile beğeni toplayan isimler. Bu iki ismi buluşturan dizinin hikayesi ise merak konusuydu. Venedik’te yapılan çekimlerle birlikte heyecanı da arttıran gelişmeler yaşanıyor…

İtalya’daki çekimlerden sonra ekip İstanbul’a dönerek hazırlıkları tamamladı ve İstanbul çekimleri başladı. Sırlarla dolu bir hikayesi olan dizi, bazı izleyenler tarafından Maraşlı dizisiyle de benzer yanları olduğu ifadesiyle sosyal medyada yer alıyor.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin merakla beklenen konusu ortaya çıktı! 8

Birçok karakterin gerçek kimliğini saklayan kişiler olması, Maraşlı dizisi ile benzeşmekte. Bir ölümün ardından bazı sırların aralanması ile birlikte şaşkınlık yaşatacak sürpriz gelişmeler izleyiciyi bekliyor. Bir Küçük Gün Işığı dizisinin hikayesi, izleyicinin merakını uyandıracak sırları saklıyor.

Dizide Seray Kaya’nın hayat verdiği Elif isimli bir düğün organizatörünün, okul yıllarından beri tanıdığı arkadaşı Hakan ile mutlu evliliği dikkatleri çekerken, bir anda yaşanan ölüm ile her şeyin tepe taklak olması da hikayeyi bambaşka bir yere götürüyor! Eşinin ölümü ile ortaya çıkan gerçeklerden sonra Elif’in hayatının tam bir masal olduğu ve bambaşka gerçeklerin sır gibi saklandığı öğrenilecek.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin merakla beklenen konusu ortaya çıktı! 9

Berk Oktay’ın canlandırdığı Fırat’ın Elif’e zor günlerinde destek olurken aynı zamanda onun da büyük bir sırrın parçası olması, hikayenin bir başka ilginç tarafı…

Atv izleyicisini bu sezon sırlar ve gerçeklerle şaşkına çevirecek bir dizi olması beklenen Bir Küçük Gün Işığı dizisini muhtemelen önümüzdeki günlerde sıkça konuşacağız…