Ana sayfa Sosyal Medya Kapak kızı olan Tuba Büyüküstün, çarpıcı fotoğraflarıyla çok beğenildi…

Kapak kızı olan Tuba Büyüküstün, çarpıcı fotoğraflarıyla çok beğenildi…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Zeytin Ağacı dizisiyle gündeme geldi Tuba Büyüküstün. Netflix için çekilen dizide Ada karakterine hayat veren Büyüküstün, dizide Murat Boz ile partner olurken,, Seda Bakan, Rıza Kocaoğlu, Fırat Tanış, Bocuk Yılmaz, Füsun Demirel ve  Serkan Altunorak’ın rol aldığı proje ile şu sıralar çok konuşuluyor.

Ekrana en son Sefirin Kızı dizisi ile gelen Büyüküstün, uzun zaman sonra yeniden izleyici karşısına çıktığı Zeytin Ağacı dizisindeki rolüyle beğeni topladı. 28 Temmuz’da yayınlanan dizi, Netflix’te trend olurken Büyüküstün’ün yerli ve yabancı hayranları da oyuncuyu gündemden düşürmüyor!

Dünyanın bazı ülkelerinde de konuşulan Zeytin Ağacı dizisinde Ada karakterine hayat veren Tuba Büyüküstün, oyunculuğu ile olduğu kadar güzelliği ile de dillerde. Son olarak bir dergiye verdiği pozlarla da ön plana çıktı oyuncu.

Tam da Zeytin Ağacı ile konuşulurken L’Officiel Türkiye Dergisi’ne verdiği pozlarla da ayrıca dikkatleri çekmekte. Derginin Ağustos sayısına kapak kızı olan Tuba Büyüküstün’ün pozları, hayranları tarafından çok beğenildi ve sosyal medyada da paylaşılmakta…

Kapak kızı olan Tuba Büyüküstün, çarpıcı fotoğraflarıyla çok beğenildi... 9

Birbirinden çarpıcı ve etkileyici pozları ile dergiyi süsleyen fotoğraflarda oyuncunun güzelliği de ön plana çıkıyor. Takipçilerini bir kez daha kendisine hayran bırakan Tuba Büyüküstün için dergide yazılan sözler de dikkatleri çekmekte.

İşte oyuncunun çekim öncesi ve sürecindeki ruh halinin aktarıldığı o yazıdan bazı notlar: “Merhabalaştığımız anda iyi ve güvende hissettiği sürece şahane bir çekim geçireceğimizin sinyallerini veriyor Tuba Büyüküstün.

Kapak kızı olan Tuba Büyüküstün, çarpıcı fotoğraflarıyla çok beğenildi... 10

Çekim başlamadan önce kısmen soru işaretli bakışlarının çekim esnasında güvene dönüştüğü anları en gerçek şekilde hissediyorsunuz. Hislerini, düşündüklerini gizlemiyor. İyi ise iyi hissediyor, kötü ise kötü. Kendisiyle sürekli bir diyalog içerisinde. İç onayı olmadan hiçbir yola adım atmayacak, adım attıysa bile devam etmeyecekmiş gibi.”

Kapak kızı olan Tuba Büyüküstün, çarpıcı fotoğraflarıyla çok beğenildi... 11

Fotoğrafları ile hayranlarından övgü dolu yorumlar alan Büyüküstün ile yapılan çekimlere düşülen notlardan birisinde de oyuncunun fotoğraf çekimindeki ruh halinin daha çok keşfetme üzerine olduğu belirtilmekte…

“Bir seyri keşif hikayesindeyiz. Başrolde Tûba Büyüküstün. Hikaye boyunca kalbi ile mantığı bir çeşit çapraz sorguya tabi tutuluyor. Korkmuyor tanışıyor. Hem seyir ediyor hem keşfediyor.”