Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Litre Gözyaşı dizisi 2. bölümünde bir anne babanın büyük çaresizliği

Bir Litre Gözyaşı dizisi 2. bölümünde bir anne babanın büyük çaresizliği

tarafından ker_def

Başrollerinde Sanem Çelik, Miray Daner ve Tolga Tekin’in başrollerinde yer aldığı Bir Litre Gözyaşı dizisi geçtiğimiz Pazar akşamı izleyicilerle Kanal D ekranında buluşmuştu.

Dizi hem konusu hem de oyuncuları bakımından sezonun iddialı yapımlarından birisi. Ancak hafta sonu reytingin doğal olarak düşmesi ve rakiplerinin de fazlalığı nedeniyle ilk bölüm beklentilerin altında kaldı.

Bir Litre Gözyaşı dizisinin asıl çıkışını 2. bölümüyle yapması bekleniyor. 2. bölümden 2. fragman yayınlandı. Cihan’ın hastalığını öğrenip öğrenmeyeceği merak konusu… Figen, sorarsa söyleyeceğini ifade ediyor.

Videodan 2. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Cihan, hastalığını öğrenecek mi? Figen, Cihan’a ciddi bir hastalığı olduğunu söylememekte kararlıdır. Cihan yaşında birini böyle acı bir gerçekle yüzleştirmenin haksızlık olduğunu düşünür. Ancak tedbiri elden bırakmayacak, doktorun talimatlarını yerine getirecektir.

Bu arada Cihan okulun basketbol takımına girmeye karar verir. Bu süreçte Ali’nin ilgisi ayaklarını yerden keser. Okulda sık sık karşılaştığı Mahir’le arasındaki mesafeli arkadaşlık ise adım adım dostluğa dönüşecektir. Bu süreçte Mahir, Cihan’ın dosyasını başhekim olan babasının masasında görür. Mahir’in gerçeği öğrenmesi artık an meselesidir.

Figen yine doktorun önerisine uyarak Cihan’dan günlük tutmasını, hastalığıyla ilgili gözlemlerini yazmasını ister. Cihan bunu sorgular. Ciddi bir hastalığı yoksa neyi, neden yazacaktır? Basket maçlarında yaşadığı aksaklıklar da aklını kurcalar. Aradığı cevapları Figen’den bulamayan Cihan, doktoru Onur’la konuşmaya karar verir. Figen’e tereddütsüz olarak, “sorarsa ona gerçeği söyleyeceğimi bilin” diyen doktoruyla…