Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Litre Gözyaşı dizisinde acaba heyecan dolu sahneleri izleyebilecek miyiz?

Bir Litre Gözyaşı dizisinde acaba heyecan dolu sahneleri izleyebilecek miyiz?

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Bir Litre Gözyaşı dizisinde Mahir karakterine Mert Yazıcıoğlu hayat vermekte.

Mahir karakteri hakkında bilgi veren Yazıcıoğlu, asosyal ve mahallesi dışında arkadaşı olmayan birisi olarak tanımlıyor.

Ranini’ye konuşan genç oyuncu, Cihan ile birlikte Mahir’in de dünyaya açıldığı görüşünde.

Yazıcıoğlu, dizinin ilerleyen bölümlerinde Mahir karakterinin çok farklı yönlerinin ortaya çıkacağından da bahsetti.

Oyuncu, karakteri için şöyle diyor: “Ne yapacağı belli olmayan, tahmin edilemeyen biri biraz. “Mahir oraya gelmez” denilen bir yere aniden gidebiliyor mesela. Tüm bunlar heyecan verici. Dizinin ilerleyen bölümlerinde olacaklar için çok heyecanlıyım. Hastalık ilerledikçe Mahir nasıl davranacak ve Cihan’a nasıl yaklaşacak, merak ediyorum. Dizinin orijinalini de izledim. Oradaki Mahir ile benim ele aldığım çok farklı.”

Yazıcıoğlu dizinin ilerleyen bölümleri için çok heyecanlı olduğunu belirtmekte.

Ancak reytingleri yüzünden zaten dizi bıçak sırtında. Kanal D, projeye büyük yatırım yaptığı için desteğini sürdürüyor ama ilerleyen dönemde neler olur bilinmez…

Şayet dizi düşük reytingine karşın yayın hayatına devam edebilirse, Mert Yazıcıoğlu’nun dediği heyecan dolu sahneler izleyicilere çok farklı duygular yaşatacaktır.