Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Litre Gözyaşı dizisinde Mahir büyük pot kırdı ama izleyici ‘oh’ çekti!

Bir Litre Gözyaşı dizisinde Mahir büyük pot kırdı ama izleyici ‘oh’ çekti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Kanal D’de dün akşam 5. bölümü yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisinde,  herkesi şaşırtan bir sahne yaşandı.

Dizinin başından beri Cihan’ın hastalığını bir türlü öğrenmemesi izleyiciyi de kızdırıyordu.

Uzun süredir herkesin hastalığını kendisinden sakladığı Cihan, Mahir’in kırdığı potla tüm gerçeği öğrendi. Hiç beklenmeyen bir anda gerçekleşen olay, Cihan’ı şoke etti.

Beyincik dejenerasyonu hastası olan Cihan, ailesinin ‘söylesek mi, söylemesek mi’ diye düşündüğü bir dönemde, umulmayan bir şekilde hastalığını öğrendi.

Ali, Cihan’ın hastalığını öğrendi ve onunla ilişkisini bitirmeye karar verdi. Cihan bütün akşam onu aradı ama telefonu kapalıydı. Okulda Ali’yi gören Cihan yanına gidip nedenini sordu. O sırada Ali’nin telefonu çaldı. Cihan, bir kez de kendi telefonundan aradı Ali’nin yanında onun numarasını. Ancak ulaşılamıyor sesini duydu.

Bir Litre Gözyaşı dizisinde Mahir büyük pot kırdı ama izleyici 'oh' çekti! 7

Bu olay üzerine şaşkına dönen Cihan, Ali’nin telefonunu engellediğini anladı. Ali, Cihan’a ayrılmak istediğini, yapamayacağını söyledi.

Cihan da ağlayarak uzaklaştı. Mahir olayı görünce Ali’den hesap sormaya gitti. Cihan’ın hastalığını bilen Ali’nin bu gerçeği söylediğini düşünen Mahir, koşarak Cihan’ın yanına gitti ve çok büyük bir pot kırdı.

Onun hastalığını öğrendiği için bu kadar yıkıldığını düşünen Mahir, “Kimse bilmiyor bu beyincik dejenerasyonunun hangi hızla ilerlediğini. O yüzden koyverme kendini ne olur” sözlerini sarfetti.

Bir anda neye uğradığını şaşıran Cihan, “Ne dedin sen? Benim hastalığım beyincik dejenerasyonu mu?” diye sordu.
Mahir o anda kırdığı potu farketti ancak çok geçti artık!

Dizinin takipçileri bu sahne üzerine sosyal medyadan yorum yağdırmaya başladılar.

Cihan’ın bu şekilde ve özellikle de Mahir’den duymasına şaşıran izleyiciler, Mahir’e bu sorumluluğun yüklenmesini biraz fazla buldu ama bir şekilde artık Cihan’ın öğrenmiş olmasından dolayı da memnun oldular.

İşte o sahne ve gelen yorumlardan bazıları: