Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Litre Gözyaşı dizisinde Sanem Çelik ve Tolga Tekin uyumu dikkat çekiyor

Bir Litre Gözyaşı dizisinde Sanem Çelik ve Tolga Tekin uyumu dikkat çekiyor

tarafından ker_def

Kanal D’nin yeni umudu, Pazar günü ekranda yerini alacak.

Koca Koca Yalanlar, Çocuklar Duymasın ve Bir Umut Yeter dizilerinin beklentilerin altında kaldığı bir ortamda Kanal D yeni dizisini Pazar günü ekrana getiriyor. Ağır bir dram hikayesi olan Bir Litre Gözyaşı dizisinden beklentiler yüksek. Geçen sezon Vatanım Sensin dizisindeki Hilal karakteriyle büyük çıkış yapan Miray Daner ile birlikte usta isimler Sanem Çelik ve Tolga Tekin ayrıca genç jenerasyondan Mert Yazıcıoğlu dizinin başrollerini süslüyor.

Bir Litre Gözyaşı’nın Figen ve Muzaffer’i tanıyalım…

Kanal D’nin gerçek bir hikâyeden uyarlanan yeni dizisi “Bir Litre Gözyaşı” 07 Ekim Pazar akşamı ilk bölümü ile ekrana geliyor. Med Yapım – Mf Yapım imzalı dizi hikayesi ile olduğu kadar güçlü oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor.

Dizinin başrollerinden Sanem Çelik ve Tolga Tekin’in performansları çok konuşulacağa benziyor.İkilinin uyumlu görüntüsü de dikkatlerden kaçmamakta…

Bir Litre Gözyaşı dizisinde Sanem Çelik ve Tolga Tekin uyumu dikkat çekiyor 8

Sanem Çelik dizide Cihan karakterinin annesi Figen’i canlandırırken Tolga Tekin ise babası Muzaffer karakterine hayat veriyor.

Rolü hakkında konuşan Sanem Çelik, “Figen’e bir şey söylemek için kelimeler kifayetsiz kalıyor. Ayrıca haddimi de aşmak istemem. Ama onun hayatını layığıyla tekrar yansıtabilmek, hislerine ortak olabilmek, örnek teşkil eden bu hayatları hep beraber anlayabilmek için bana düşen görevin kalbimi kullanmak olduğunu biliyorum” dedi.

Bir yandan çalışıp bir yandan da dört çocuğunu büyüten, güçlü ve enerjik bir yapıya sahip olan Figen ile kendisini karısına ve ailesine adamış sevecen, iyi niyetli Muzaffer’i kızları Cihan’ın hastalığı ile birlikte zorlu bir sınav bekliyor.

Bir Litre Gözyaşı dizisinde Sanem Çelik ve Tolga Tekin uyumu dikkat çekiyor 9

Tolga Tekin ise “Bir Litre Gözyaşı’nın en büyük farklılığı zaten bu gerçekçilikte. Senaryoyu ve rolü beğenmemin en büyük nedenlerinden biri uzun zamandır böylesine dokunaklı, gerçek, naif bir hikâye okumamış olmamdı. Umudun, neşenin, hayallerin var olduğu büyük, güzel bir ailenin babasını oynamak benim için farklı ve sevimli bir tecrübe olacak. Canlandırdığım Muzaffer karakterine gelecekle ilgili bir tavsiyede bulunmak isteseydim; “Bak Muzo, asla ve asla iyi niyetini, fedakârlığını, yufka yürekliliğini, neşeni ve en önemlisi umudunu kaybetme. Çünkü bunlar canından çok sevdiğin ailenle gelecekte başına gelebilecek her türlü zorluğu, acıyı yenebilmek adına en önemli silahların olacak. Bu güzel aileyi ayakta tutacak, size en kötü gününüzde nefes aldıracak güçtür umut. Asla bunu yitirip karanlıkta bırakma kendini ve aileni” ifadelerini kullandı.

Bir Litre Gözyaşı, ilk bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.