Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Litre Gözyaşı dizisinde şoke eden kaza! Mahir ve Cihan’a ne oldu?

Bir Litre Gözyaşı dizisinde şoke eden kaza! Mahir ve Cihan’a ne oldu?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisinin 10. bölüm final sahnesinde herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı.

Cihan, hastalığı ile ilgili yaşanacak gelişmeler nedeniyle büyük bir acı yaşarken, Mahir’e içindeki duyguları itiraf etti.

“Sen çok güzel bir adamsın. Hayatında her şeyin en iyisini hak ediyorsun ama benim için çabalama. Ben sana umut olamam, ben kimseye umut olamam” sözleriyle Mahir’in içini yakan Cihan, tekerlekli sandalyeye mahkum olduğunda Mahir’in kaderine ortak olmasını istemediğini söyledi.

Bir Litre Gözyaşı dizisinde şoke eden kaza! Mahir ve Cihan'a ne oldu? 7

Bu sözler üzerine büyük bir üzüntü yaşayan Mahir, Cihan’ı eve bırakmak için orman yolunda ilerlerken ona aşkını itiraf etti.

O sırada önlerine çıkan bir geyiği son anda farkedince direksiyonu kırdı ama araba dönerek aşağı düştü.

Cihan ve Mahir’in başına ne geldiği ise büyük merak konusu oldu.

İşte 10. bölümdeki o sahneler:

Bir Litre Gözyaşı 10. Bölüm Özeti:

Figen, yaşanan olumsuzluklara rağmen her şeyin yoluna girmiş olmasından mutludur ama Muzo’nun beklenmedik bir hareketi Figen’in kafasının yeniden karışmasına neden olacaktır.

Diğer yandan Cihan’ın gördüğü bir rüya, hayata dair düşüncelerini kökünden sarsar. Bu durum en çok da Mahir’i kaygılandırıyordur. Mahir, Cihan’ı yeniden hayata bağlamaya çalışırken Cihan’ın direnci, başlarına olmadık şeylerin gelmesine neden olur. Bu arada Elif’in okulundan gelen telefon Figen’i çok endişelendirir ve Elif’in neler yaptığını bulmaya karar verir.