Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Akil ve Anıl Altan’ın ikizleri Lina ve Alin, sosyal medyada günün şirineleri oldu resmen!

Pelin Akil ve Anıl Altan’ın ikizleri Lina ve Alin, sosyal medyada günün şirineleri oldu resmen!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu çift Pelin Akil ve Anıl Altan, bilindiği gibi 2016 yılında dünya evine girmişlerdi. Kısa bir süre önce 4. evlilik yıl dönümlerini kutladı ünlü çiftin bir de ikiz kızları oldu ki şimdilerde sosyal medyada ilgiyle takip ediliyorlar.

Çiftin sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla kızlarının videoları, fotoğrafları büyük ilgi görüyor. Alin ve Lina 2019 yılının Nisan ayında doğmuşlardı. Şu anda sevimli ikizler tam 17 aylık ve yürümeye başladıktan sonra da her bebek gibi merakla evin her yerini karıştırıyorlar.

Pelin Akil ve Anıl Altan'ın ikizleri Lina ve Alin, sosyal medyada günün şirineleri oldu resmen! 7

Pelin Akil, kızlarının evde kendi parfüm, krem gibi bir takım eşyalarını yere indirip oynadığı görüntüleri geçtiğimiz günlerde paylaşmıştı. Daha sonra iki yaramazın evdeki çamaşırları yerlere döküp üzerinde oynadıkları anları da Pelin Akil, ‘sıradan bir gün’ notuyla yayınladı.

Bu kez ikizlerin birbirleriyle oynadıkları, birbirlerini sevdikleri anları yakalamış anneleri. Pelin Akil, kızlarının bu keyifli anlarını instagram hesabından paylaştı.

Alin ve Lina’nın bu halleri, görenlere ‘Maşallah’ dedirtiyor. Pelin Akil de kızlarını izlerken duygulanmış ve ‘Hep göz göze, el ele, can cana kalın yavrularım” sözleriyle temennisini dile getirmekte.

İşte o video:

Deliriyorum ,içim eriyor sizi böyle izlerken♥️ hep göz göze,el ele,can cana kalın yavrularım @alinlinaaltann #twins #twinsisters