Ana sayfa Sosyal Medya Bir süredir ekranlardan uzakta olan oyuncu Cansu Tosun modaya el attı!

Bir süredir ekranlardan uzakta olan oyuncu Cansu Tosun modaya el attı!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu Cansu Tosun, anne olmasının ardından bir süredir setlerden uzakta.  Hayranlarının yeni dizilerini ve filmlerini merakla beklediği oyuncu, bambaşka bir sürprizle sevenlerinin karşısına çıktı.

Modaya el atan oyuncu kendi markasını yarattı. ISLANDY isimli bir iç çamaşırı markası yaratan Cansu Tosun markasının lansmanını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi.

Oyuncunun kendisi gibi oyuncu olan eşi Erkan Kolçak Köstendil de lansmanda Cansu Tosun’u yalnız bırakmadı. Köstendil aynı zamanda markanın reklam filminin yönetmenliğini de yaparak eşine destek verdi.

Bir süredir ekranlardan uzakta olan oyuncu Cansu Tosun modaya el attı! 8

Instagram hesabında markasından ürünlerle pozlarını paylaşan Cansu Tosun güzel yorumlar alıyor. İş kadınlığına soyunan oyuncu, ISLANDY adını verdiği markasıyla fark yaratan ve tabuları yıkan tasarımlar konusunda dikkatleri çekmeyi hedefliyor.

Markaya ait ürünler Amsterdam’da bulunan Devi Clothes mağazası ile Türkiye’de sevilen alışveriş mecralarından shopigo.com aracılığıyla satışa sunulacak.

Bir süredir ekranlardan uzakta olan oyuncu Cansu Tosun modaya el attı! 9

Marsel adında bir oğulları olan Cansu Tosun ve Erkan  Kolçak Köstendil çifti markanın lansmanında basın mensuplarına özel hayatlarıyla da ilgili samimi açıklamalarda bulundular.

Çift gazetecilerin; “Mutlu evliliğin sırrı nedir?” sorusunu, “Bol kavga galiba! Bir formülü yok, birlikte çok eğleniyoruz. Bir de yol arkadaşımız var Marsel var. Hep beraber hayatı yaşamaktan çok keyif alıyoruz.” şeklinde yanıtladılar.