Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Tutam Aşk 18. Bölüm Final Fragmanı İzle – 19 Aralık Çarşamba

Bir Tutam Aşk 18. Bölüm Final Fragmanı İzle – 19 Aralık Çarşamba

tarafından ker_def

Kanal 7’nin yeni Kore dizisi Bir Tutam Aşk 18. bölüm final fragmanı yayınlandı. 19 Aralık Çarşamba günü dizinin 18. yeni bölümü izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümde neler yaşanacağı merakla beklenmekte. Videodan yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Dizinin bu bölümünde Ha Yeon’un Prense getirdiği çayda zehir olduğu ortaya çıkar. Jo Ha Yeon’un da çaydan haberi yoktur. Usta Yeon’dan Prensi iyileştirmesi için yardım istenir. Onun yanına kalan Hong Ra On da prensin zehirlendiğini öğrenir. Hemşire kılığında saraya giren Ra On, Veliaht Prens iyi olana kadar onun başında bekler.

Prens iyileştiğini bakanlardan gizleyip herkesin gerçek yüzünü görmeyi ister. Böylelikle yaptığı gizli araştırmalar neticesinde yıllar öncesinde annesini zehirleyenin de kendisini öldürmek isteyen kişi ile aynı olduğunu anlar. Prens, tüm bunları yapanın baş nazır Kim olduğunu, Kralın önünde belgeleriyle ortaya çıkarır. Tahta geçen Veliaht Prens, halkı ile arasındaki mesafeyi kaldıracak adımlar atar ve yeni kararlar alır. Devlet içindeki sorunları çözen Prens, ilk görüşte aşık olduğu Hong Ra On’a kavuşabilecek mi? Heyecanın dorukta olduğu Bir Tutam Aşk final bölümüyle Kanal 7 ekranlarında…

Künye:
Dizinin Adı: Love in the Moonlight- Bir Tutam Aşk
Konu: Romantik-Tarihi
Bölüm Sayısı: 18
Oyuncular: Park Bo-gum, Kim Yoo-jung, Jin Young, Chae Soo-bin – Jo Ha-yeon, Kwak Dong-yeon, Kim Seung-Soo
Yönetmen: Kim Sung Yoon
Senaryo: Kim Min-Jung, Yoon Yi-Soo
Yapımcı: KBS2