Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Tutam Aşk 2. Bölüm Fragmanı İzle – 27 Kasım Salı

Bir Tutam Aşk 2. Bölüm Fragmanı İzle – 27 Kasım Salı

tarafından ker_def

Kanal 7’nin yeni Kore dizisi Bir Tutam Aşk 2.bölümüyle 27 Kasım Salı günü izleyicilerle Kanal 7 ekranında buluşacak. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler ortaya çıktı. Videodan izleyebilirsiniz..

Veliaht Prens Lee Yeoung, harem ağası olmak için erkek kılığına giren Hong Ra-On’u saraydan kaçmaya çalışırken görür. Hong Ra-On kaçmayı başaramamış ve sonunda prensin eline düşmüştür. Prens Lee Yeoung onun nasıl harem ağası olduğunu merak eder ve Hong Ra-On’u sorgulamaya başlar. Hong Ra-On endişe içerisindedir.

2. Bölüm

Harem ağalarının çok güçlü bir görevi vardır ve tüm harem ağalarına bir konuşma yapılır. İmparator için gerekirse canlarını vereceklerdir. Bu konuşma Hong Ra- On’u oldukça korkutur. Sıra fiziksel muayeneye gelince olanlar olur ve oradan nasıl kurtulacağını bilemez. Kadın olduğunun anlaşılmaması gerekir yoksa bunu canıyla ödeyecektir. İmparator kraliçenin rahatsızlanması Hong Ra-On’un hayatını kurtarır. Görevlilerden biri damgayı yanlışlıkla Hong Ra-On’un belgesinin üzerine düşürür ve böylece Hong Ra-On harem ağalığı için seçilmiş olur. Harem ağaları için bir sınav yapılır ve başarısız olan kişiler harem ağası olmadan saraydan ayrılmak zorunda kalacaktır. Prens Lee Yeoung buna izin vermez ve Hong Ra-On’un sarayda kalması için elinden geleni yapar fakat Hong Ra-On’un sınav kağıdını okuyan Prenses adeta çıldırır. Sınav kağıdında yazılanları görünce Hong Ra-On’u öldürmek ister. Hong Ra-On’un hayatını kim kurtaracak?

Birbirinin gerçek kimliklerinden habersiz iki masum kalbin buluştuğu Bir Tutam Aşk hikâyesi hafta içi her gün 14:45’te Kanal 7’de.

Künye:
Dizinin Adı: Love in the Moonlight- Bir Tutam Aşk
Konu: Romantik-Tarihi
Bölüm Sayısı: 18
Oyuncular: Park Bo-gum, Kim Yoo-jung, Jin Young, Chae Soo-bin – Jo Ha-yeon, Kwak Dong-yeon, Kim Seung-Soo
Yönetmen: Kim Sung Yoon
Senaryo: Kim Min-Jung, Yoon Yi-Soo
Yapımcı: KBS2