Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova 18. Bölüm Fragmanı İzle! Demir ve Züleyha’nın başı büyük dertte!

Bir Zamanlar Çukurova 18. Bölüm Fragmanı İzle! Demir ve Züleyha’nın başı büyük dertte!

tarafından ker_def

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı “Bir Zamanlar Çukurova” atv’de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin 18. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek’in başrollerinde yer aldığı dizide önemli bir bölümün geldiği fragmandan anlaşılıyor.

31 Ocak Perşembe günü ekrana gelecek olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 18. yeni bölümünde Demir ve Züleyha’nın bebekleri ile birlikte dağ başında toprak kayması altında kalacağı yeni bölümde, Demir’in başı büyük dertte. Videodan dizinin yeni bölümünden ilk detayları izleyebilirsiniz.

Peki 17. ve son bölümde neler yaşandı? İşte detaylar:

Çukurova’da uykular kaçıyor! Hünkar ile Fekeli, olaylı gecenin ardından, yıllar sonra ilk defa karşılıklı konuşacak. Hakikate ve adalete bir kez olsun sırtını dönmeyen Fekeli, söyledikleri ve söylemedikleri ile Hünkar’ı soru işaretlerine boğacak.

Devlet hastanesine yeni atanan Müjgan Doktor, Çukurova’da esen rüzgarların yönünü değiştirecek!

Alzheimer hastalığı sebebiyle neredeyse tüm geçmişini unutan Haminne’nin zihninde çakan şimşekler ne diyecek?

Sanayi Odası Başkanlığı’nı Demir’e kaptıran Yılmaz’ın yeni planları yenilgiyi zafere dönüştürebilecek mi?

Yapım : Tims&B Productions
Yapımcı : Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yönetmen : Murat Saraçoğlu
Senaryo : Yıldız Tunç
Oyuncular : Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre, Mustafa Açılan, Serpil Tamur, Melike İpek Yalova ve Kerem Alışık