Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova 20. Bölüm Fragmanı İzle! Yılmaz’ın intikamı acı oldu!

Bir Zamanlar Çukurova 20. Bölüm Fragmanı İzle! Yılmaz’ın intikamı acı oldu!

tarafından ker_def

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı “Bir Zamanlar Çukurova” atv’de perşembe akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin 20. bölümü 14 Şubat Perşembe günü izleyicilerle buluşacak. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek’in başrollerinde yer aldığı dizinin 20. bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte.

20. yeni bölümden ilk görüntüler yayınlandı. Sait’in ölüm emrini veren Demir, jandarmalar tarafından tutuklanıyor. Yılmaz ise onun bu hallerini intikamını almışcasına izliyor. Hünkar hanım ise geçmişteki hataların bedelini ödüyor. Yamanlar bitti mi? Şimdi Demir ve Hünkar hanım ne yapacaklar? En çok da Züleyha’nın tavrı merak ediliyor.

Videodan detayları izleyebilirsiniz.

Atv ekranlarında yayınlanan 19. bölümde neler olmuştu?

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın son bölümünde silahlar çekildi!

Herkesin gerçekleri öğrenmesini isteyen Fekeli, konağı bastı! Karşısında Fekeli’yi gören ve yaptığı suçlamalar karşısında ne yapacağını şaşıran Demir, bir anda silahına davrandı!

Fevri hareketleriyle hatalara sürüklenen Demir Yaman bu sefer ne yapacak? Demir Yaman’ın eli tetikte, herkesin gözü onun üstünde! Perşembe günlerinin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da Fekeli, konağa gelerek “Sait’i öldürdün, katilsin” diye bağırmaya başladı.

Züleyha ve Hünkar’ın şaşkın bakışları arasında Demir ve Fekeli karşı karşıya geldi. Yeni bölüme heyecanı arttıran bu sahne, 19. bölümün son sahnesiydi. Demir, Yılmaz ve Fekeli’ye duyduğu düşmanlık yüzünden hatalar yapmaya başladı.

Yapım : Tims&B Productions
Yapımcı : Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yönetmen : Murat Saraçoğlu
Senaryo : Yıldız Tunç, Su Ersöz, Derem Çıray
Oyuncular : Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre, Serpil Tamur, Melike İpek Yalova ve Kerem Alışık