Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova 21. bölüm fragmanı izle! Yılmaz yeni bir aşkın kapısını aralıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 21. bölüm fragmanı izle! Yılmaz yeni bir aşkın kapısını aralıyor!

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 21. yeni bölümü 21 Şubat Perşembe günü izleyicilerle atv ekranında buluşmaya hazırlanıyor. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte. Demir, Salih’in öldürülmesi olayındaki ilişkileri nedeniyle cezaevine konmuştu. Yılmaz, o anlarda adeta ‘intikam soğuk yener’ diyordu… Peki 21. yeni bölümde neler yaşanacak.

Hünkar hanım geçmişi sorguluyor… Demir’in yaptıklarını sorgulayan Hünkar hanım, Fekeli ile de buluşuyor… Demir ise hapisten çıkacak. Yılmaz ise yeni bir aşkın kapısını aralıyor.

Videodan yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

PEKİ 20. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Fekeli ve Demir’in Yamanlar konağındaki karşılaşması tüm kirli çamaşırları ortaya dökecek olayları başlatıyor! Jandarma, Demir’i tutuklamaya gelince, tüm sorular tekrar ortaya çıkıyor! Hünkar, ilk kez oğluna şüphe ile bakmaya başlıyor. Gaffur, Demir ile yaptığı işbirliğini Hünkar’a itiraf edebilecek mi? Hünkar, oğlunun karıştığı diğer olayları öğrenecek mi?

Fekeli’nin masum olabileceği şüphesi iyice içini kemiren Hünkar, bir kez daha 20 yıllık sırrın kalan tek şahidi Ali Rıza’nın peşine düşecektir! Züleyha tam vazgeçtim derken, içini dağlayan kıskançlık ateşi ile yine karışır! Dertleşmek için Sabahttin’e gider ama işler karışır! Evde oğlu hastalanır ve bu bir dizi karışıklığa daha yol açar! Yılmaz ve Şermin arasındaki alışveriş nelere mal olacak? Züleyha, bir kez daha kaçmayı mı deneyecek?

Hünkar ve Fekeli 20 yıllık hesaplarını ortaya dökebilecek mi? Demir, masum mu yoksa tutuklanacak mı? Çukurova’da deyim yerindeyse kuşaklardır hüküm süren Yamanlar’ın sonu mu geliyor?