Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova 34. bölüm fragmanı yayınlandı! Züleyha hamile, ortalık fena karışacak!

Bir Zamanlar Çukurova 34. bölüm fragmanı yayınlandı! Züleyha hamile, ortalık fena karışacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 23 Mayıs perşembe akşamı ekrana gelecek olan 34. yeni bölümünde her şeyi kökünden değiştirecek bir gelişme var. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek,Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Züleyha ikinci kez anne olacak?

Ancak Demir’in çocuğunun olma ihtimali yok. Bu durum Seher’in hamile olduğu iddiasında annesi Hünkar hanıma itiraf etmesiyle ortaya çıkmıştı. Demir, bebek sahibi olamayacağına göre bu bebek kimden? Yılmaz ile Züleyha arasında neler olacak? Demir bundan sonra ne yapacak? Herkes merakla bu soruların yanıtlarını bekliyor. Ayrıca Demir, Adnan bebeğin de kendisinden olmadığı biliyor ve Yılmaz’ın çocuğunu sahiplenmeye devam ediyor.

Hünkar hanım ve Demir’in bundan sonra neler yapacağı, Züleyha’nın bebeği doğurmayı başarıp başaramayacağı, Yılmaz’ın tüm bu gelişmeler sonucu nasıl bir tavır alacağı merakla bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi sezon sonuna yaklaşırken, karışan bu olaylar ikinci sezonun da çok iyi geçeceğine işaret ediyor.

İZLEYİCİLER ŞAŞKIN

İzleyiciler ise fragman yaptıkları yorumlarda şaşkınlıklarını gizlemiyorlar… Züleyha ikinci kez hamile ise peki bu bebek kimden? İzleyiciler bu sorunun yanıtını soruyor ve senaristin beyin yaktığını ifade ediyor.

Fragmandan pek bir şey anlamadığını belirten izleyicilerin bazıları da dizinin gidişatından memnun olmadıklarını ifade ediyorlar.

İşte 34. bölümden ilk görüntüler: