Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova 39. yeni bölüm fragmanında Züleyha için gitmek mi, yoksa kalmak mı zor!

Bir Zamanlar Çukurova 39. yeni bölüm fragmanında Züleyha için gitmek mi, yoksa kalmak mı zor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyla ne yapacak? Yılmaz, eşi Müjgan’e her şeyi anlatıp evliliği bitirmeye niyetli. Yılmaz, Müjgan’ı öylece ortada mı bırakacak? Züleyha her şeyi geride bırakıp aşkının peşinden gidebilecek mi? Behice hala hikayeye dahil oldu, neler yapacağı merak konusu.Hünkar ile Züleyha karşılıklı olarak restleşiyor. İkisi de birbirlerine ayaklarını denk alması için uyarıyor. “Yılmaz’ın benim için neler yapabileceğini tahmin bile edemezsin…” diyerek Hünkar’ı tehdit eden Züleyha, ateşi iyice yakıyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 39.yeni bölümü yine heyecan dolu…

Videodan fragmanı izleyebilirsiniz.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’da başrollerde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık yer almakta.

Peki 38. son bölümde neler yaşanmıştı.

İki aşığın onca gözyaşı, onca öfke, onca acıdan sonraki ilk buluşmaları korkulu bir an ile sona eriyor. Cezaevinden firar eder Demir, aşıkları buluyor!

Yılmaz ve Züleyha birbirlerine söyleyecekleri hiçbir şeyi söyleyemeden yine ayrılmak zorunda kalıyor.

Ne Yılmaz’ın Züleyha’dan vazgeçmeye niyeti var ne de Demir’in! Yılmaz, çiftliği basıp Züleyha’yı kaçırmayı göze alacak kadar deliriyor! Demir ise Züleyha’yı alıp adeta çölleri aşarak, yurtdışına kaçmaya kalkıyor!

Züleyha, evli bir kadın olmak ile aşık olduğu adama her şeyi anlatmak arasında kalıyor! Üstelik, kendisine ne yaparsa yapsın, Yılmaz’ın oğluna ölümü göze alacak kadar bağlanan Demir’in çocuğunu da karnında taşıyor!

Oğlunu hapisten kurtarmakla ailesini birarada tutmak arasında ne yapacağını bilemeyen Hünkar, yine Fekeli’den yardım istiyor. Fekeli ise, Yılmaz’a doğru yolu göstermeye çalışıyor. Ancak bu arada, hayatının henüz nasıl etkileneceğini bilmese de Müjgan’ın babası ile görüşmeye gittiğinde, halası Behice ile tesadüfen tanışıyor!