Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova 40. bölüm fragmanı izle; Fekeli, Yılmaz’ın yaptığına inanamıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 40. bölüm fragmanı izle; Fekeli, Yılmaz’ın yaptığına inanamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterinin hamileliği tehlikede mi? İşte bu soru 39. bölüm sonrasında izleyicilerin akıllarına bu soru takılı kaldı.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 40. bölümüyle 17 Ekim Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak.

Yeni bölümde neler yaşanacak merakla bekleniyor.  Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Yılmaz, Züleyha ile Adnan’ı alıp kaçtı! Peki başlarına neler gelecek? Hünkar,Fekeli’ye hesap soruyor. Fekeli, Yılmaz’ın bu yaptığını bir türlü kabullenemiyor. Züleyha’nın Yılmaz’ın birlikte kaçma teklifine ne yanıt vereceği merakla bekleniyor.

İşte 40. bölüm fragmanı:

Peki 39. bölümde neler yaşanmıştı? Detaylar şöyle:

Züleyha, Yılmaz’ın teklifini kabul edip onunla gidemedi ama bölüm finalinde kaderi bir kez daha Yılmaz’ın ellerindeydi!

Demir’e verdiği söz nedeniyle Yılmaz’la gitmeyen ve Hünkar’la savaşına devam eden Züleyha, hiç ummadığı bir anda bebeğini kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

Etrafta kimse yokken Haminne hastalanınca onu alıp arabayla yola çıkan Züleyha, birden sancılandı! Kanaması başlayıp fenalaşan Züleyha’yı yolda Yılmaz buldu.

Züleyha’nın bebeği kurtulacak mı? Onu Yılmaz’ın bulduğu haberi çiftlikte nasıl yankılanacak? Bu haber cezaevine ulaşınca Demir’in tepkisi ne olacak?

Yılmaz, Züleyha’yı kurtarmanın telaşıyla arabadaki Haminne’yi ve babası olduğunu halen bilmediği Adnan’ı da fark edebilecek mi?