Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova 41. bölüm fragmanında Yılmaz ve Züleyha zinciri kırdı!

Bir Zamanlar Çukurova 41. bölüm fragmanında Yılmaz ve Züleyha zinciri kırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 41. yeni bölümüyle 24 Ekim Perşembe günü izleyicilerle buluşacak. Dizinin 41.yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı.

Bir Zamanlar Çukurova 17 Ekim tarihinde ekrana gelen 40.bölümüyle total grubunda 10.24 reytingle 2., AB’de 6.17 reytingle 4. ve ABC1’de ise 9.19 reytingle yine 4. sırada kendisine yer buldu. Mucize Doktor’un müthiş reytingleri karşısında ekranda geçen yıldan gelen güçlü duruşunu sürdüren dizi yeni bölümünde de dikkat çeken sahnelerle dolu.

41. yeni fragmanda Yılmaz ve Züleyha birbirlerini görmeden yapamıyor. Bunu da birbirlerine itiraf ediyor. Züleyha bebeğini yanına alıp Yılmaz’ın peşinden gidiyor. Yılmaz, “Sensizliğe dayanamıyorum, aldığım her nefes sensin” diyor. Züleyha da aynı hisleri yaşadığını belirtiyor. Yılmaz ve Züleyha artık hiç ayrılmamaya yemin ediyor.

Fekeli’nin “Bırakacağın eli hiç tutma, tuttuğun eli de hiç bırakma…” sözü ise bölümün özetini anlatıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 41. bölüm fragmanı izle:

Peki 40. bölümde neler olmuştu? Detaylar şöyle:

Hamam’da Hünkar’a yakalanan Şermin, Demir’e karşı verdiği ifadeyi değiştireceğine yüklü bir ödeme karşılığında söz verdi! Ancak, mahkeme sona ererken hala gelip ifadesini değiştirmemişti. Savcılık, şahit de bulunduğu için Demir4in idam ile yargılanmasını istiyordu.

Yılmaz kalbinin en çok zorlandığı günü yaşadı! Önce, Müjgan’dan vazgeçip, onu üzmeyi de göze alıp Züleyha’ya ‘kaçalım’ demeye gitti! Sonra bunu Müjgan’a yapamayacağına karar verip uzaklaşırken, baygın vaziyetteki Züleyha ile karşılaştı. Onu kurtarmaya çalışırken, Adnan’ın da orada olduğunu öğrendi ve aşık olduğu kadının can düşmanından olduğunu zannettiği oğlunu kamyonun altından kurtardı!

Adnan bebeği, Hünkar hastaneye gelene dek kimselere vermek istemeden, kucağından indirmeyen Yılmaz’ın çocuğa bağlanması, izleyenlerin yüreğini burktu!

Züleyha, Haminne’yi hastaneye götürmek üzere evden çıkmış olsa da, o bayıldıktan sonra Haminne eve dönmüş olduğundan, şimdi kimse Züleyha’ya inanmıyor! Hünkar, artık peşine bir de hemşire takarak, her adımını takip ediyor.